Vacanță transformată în coșmar. Ce au pățit fetițele Andreei Bălan pe insula Mauritius

Andreea Bălan şi George Burcea au avut probleme cu fetiţele lor în vacanţa în Mauritius. Şi Ella şi Clara s-au îmbolnăvit.

separator
Artista a ajuns de urgenţă la spital cu fiica ei cea mică. Clara a vărsat în repetate rânduri, iar medicii au intervenit. Se pare că micuţa a făcut enterocolită. La câteva ore după, şi sora ei mai mare a avut aceleaşi simptome. Se pare că amândouă s-au îmbolnăvit. Andreea Bălan a povestit că medicii de acolo nu au fost aşa de atenţi cu fetiţele, celei mici i-au făcut chiar şi anestezie şi au ras-o în cap.

„Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri, i s-a făcut rău Clăriţei, a vomitat, am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită. A vomitat şi Ella, credem că are şi ea aceelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra. (…)

Ne-am luat copii şi am revenit la hotel. Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă. Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut, greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi. Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă…din greşeală i-au scos şi perfuzia. M-am enervat teribil, m-am supărat.”, a spus Andreea Bălan în mediul online.

Sursa

O româncă a murit la 7 ore după ce a născut într-un spital din Marea Britanie
Articolul anterior
Deseară, în PMAN, va fi organizat un Spectacol de Crăciun
Articolul următor
Alte articole interesante