Academiciana Eva Gudumac: ”Lumea a aflat că am fost însărcinată doar atunci când am născut!”

Doamna de fier a pediatriei de acasă intră pe ușă, dar nu are cum să-și lase problemele de la serviciu după prag.

separator

În acest apartament întotdeauna se discută despre copii, diagnoze și, cel mai important, soluții.

8

Acum mulți ani, în familia Evei Gudumac a apărut primul și unicul copil, o fetiță, copia tatălui, căreia i-au pus numele Jana.

”Când am văzut-o prima dată, era neagră ca o țigancă, micuță, am născut-o de 2.300 kg. M-am gândit, oare n-am putut naște un copil bălăior, la fel ca și mine. Când era la școală toți îi spuneau: țigăncușă mititică, bantul roșu ție îți ”chică”.

37

Doamna academiciană nu are în arhivă nicio poză în care ar apărea însărcinată. Mama îi băgase în cap ideea că n-ar fi etic,și nici lipsit de superstiții să pozezi gravidă.  Cel mai curios însă ni s-a părut un alt fapt. Nimeni, în afară de părinți și soț, nu a știut că Eva era însărcinată. Au aflat doar când a născut.

”Nici măcar academiciana Natalia Gheorghiu n-a știut că sunt însărcinată. Și atunci când am născut, la 7 ianuarie, ora 23.45 minute, colegii mei , mirați, au întrebat: ”Da de unde?”. Locuiam la verișorul meu și nici măcar el nu știa. Nu am fost nici la medici, un lucru incorect.  Mama așa zicea: ce vei naște, fată sau băiat, sănătos să fie. Atunci nu să făceau ecografiile. Zicea că, dacă nu m-am pătat pe față, înseamnă că voi avea fată…

Când am adus-o acasă era foarte neliniștită. Era iarnă, ea plângea întotdeauna. Eu eram obișnuită cu micuți străini, iar cu al meu îmi era complicat…” 

La nici două luni, tânăra mămică deja a ieșit la serviciu.

Iar la 4 luni Jana a intrat în grija bunicăi de la Soroca, mama Evei Gudumac. Tot ea a avut grijă și de strănepot, copilul Janei.

59

În această familie, paradoxal, copiii străini primesc mult mai multă căldură decât cei de-acasă.

Jana, de la 4 ani știa că va fi și ea medic. Zice că nu mamei îi aparține decizia. Mama niciodată n-a acceptat ca fiica s-o asiste la operații.

Mai multe detalii vezi în video-ul de mai sus.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ce onorariu a cerut Ion Suruceanu la nunta lui Șevciuk!
Articolul anterior
3 lucruri care te împiedică să slăbești, chiar dacă faci sport!
Articolul următor