Adela Popescu şi-a creştinat fiul! Primele poze de la botezul micuţului

La 3 luni după ce au devenit pentru prima dată părinţi, Adela Popescu şi Radu Vâlcan şi-au botezat băieţelul, dezvăluind şi primele fotografii de la evenimentul ce a avut loc duminica trecută.

separator

adela-si-radu1

“Momentul de la biserică a fost unul foarte emoţionant. Botezul propriului copil este unic, ca orice altceva ce este legat de el. Fiecare zi este specială”, a spus Radu Valcan.

“E un moment pe care îl percep exact la intensitatea cuvenită. Am fost fericită, dar totuşi am avut şi câteva temeri, fireşti cred pentru părinţii care asistă la botezul copilului lor. Cel mai tare mi-a fost frică să nu se sperie puiul, dar totul a fost foarte bine.”, a adăugat Adela Popescu.

Petrecerea de botez a fost una restrânsă la care au luat parte membrii familiei şi cei mai apropiaţi prieteni, între care Dana Rogoz, Ada Condeescu, Razvan Fodor şi soţia, Cove şi soţia sa.

“A fost o petrecere intimă. Este mult spus petrecere. A fost o masă măricică, la care au fost prezenţi cei apropiaţi, rude şi prieteni”, spune Radu.

adela-si-radu4

“Viaţa noastră alături de Alexandru este mult mai frumoasă, este un vis. Alexandru râde mult, e vesel, ne umple inimile de bucurie. Ieri, Alexandru a împlinit 3 luni. Însă motivul pentru care am ales ca botezul să fie weekendul acesta este că doar în zilele acestea putea fi prezent un membru drag al familiei şi în acelaşi timp, pentru că o sarbatorim şi pe mama lui Radu. O potrivire frumoasă!”, mărturiseşte Adela Popescu.

adela-si-radu3Fiecare invitat a plecat acasă cu amintirea unei seri calde, cu prieteni buni, dar şi cu o plantă colorată în ghiveci pe care să o îngrijească şi care să le amintească de Alexandru, până va creşte mare.

adela-si-radu2

sursa

Lucruri mai puţin cunoscute despre drepturile şi obligaţiile profesorilor şi părinţilor! Cu siguranţă nu le ştiai
Articolul anterior
Vrei ca fetița ta să fie deosebită? Vivi Art Boutique vine cu o colecție de haine cochete pentru domnițe!
Articolul următor
Alte articole interesante