Află câți copii vrea să aibă Valy Boghean!

Discret în declaraţii când vine vorba de familia sa, Valy Boghean a scăpat câteva detalii despre Teodor Vasile. Aşa îi spune moştenitorului familiei.

separator

Am căzut de acord din prima, pentru că Teodor înseamnă darul lui Dumnezeu, iar Vasile este de la faptul că s-a născut pe 14 ianuarie, de Sfantul Vasile”, a spus interpretul pentru acasă.tv

1608568_695252523852158_144675481_n

Valy a vrut să asiste la naşterea fecioraşului său.

Am rezistat, nu ştiu ce să va zic, asta cred că trebuie să vă spună echipa care era acolo, eu nu mă gândeam la asta.

După naştere mi-au venit emoţiile şi frica. Atunci eram de fapt într-o stare pe care nici nu o puteam conştientiza.

1557513_486257554816364_1671807817_n

Interpretul spune că Violeta şi-a revenit rapid după sarcină, parcă nici nu a născut. De aceea, cuplul îşi doreşte cinci copii. “Una pot să spun: Oameni buni, faceţi copii, pentru că o altă apreciere din partea lui Dumnezeu decât să-ţi dea urmaşi, nu este.”

Valentin Boghean spune că nu poate exprima prin cuvinte fericirea pe care o trăieşte. Va încerca s-o facă prin muzică.

581150_421485511297190_1937483147_n

 

Sursa: acasatv.md

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Cu cine seamănă vedetele din Moldova!
Articolul anterior
Dinţi albi în doar 4 minute!
Articolul următor