Angela Aramă: mamă a doi copii, aproape bunică și din nou mireasă!

Jurnalista şi publicista Angela Aramă este mama a doi copii, iar în curând va deveni bunică. A gustat din dezamăgirea unui divorţ, dar nu a ezitat să lase totul pentru a o lua de la capăt. Este îndrăgostită lulea şi se visează din nou mireasă.  

separator
390363_10150461986845999_2042761518_n

Avea 21 de ani când l-a născut pe Dănuţ, pe atunci locuia la părinţii săi împreună cu fostul soţ Constantin Leahu.

danut1

154354_298032330312255_351368895_ndanut

Situaţia materială şi vremurile de atunci erau altele:

„Nu erau scutece de unică folosinţă şi spălam toată ziua. Uneori mă ajuta şi mama, dar cred că m-am descurcat.

În schimb, când s-a născut Paula erau de toate şi a fost mult mai uşor să o cresc.”

paula cu bunelul

Pe la vârsta de 30 de ani Angela Aramă își dorea cu ardoare al doilea copil şi atunci când a aflat că este însărcinată, nu ştia cum să-i spună lui Dănuţ.

„Îmi era frică că el va reacţiona negativ. Îmi amintesc că ne plimbam împreună şi în momentul când i-am spus că va avea o soră (eram sigură că va fi fetiţă, îi alesesem şi numele), a urmat o tăcere, după care Dănuţ mi-a zis: „Mama, acum trebuie să te laşi de shaping!” – pe atunci eu făceam sport.”

paula

Dănuţ şi-a asumat cu responsabilitate rolul de frate mai mare.

„Era atent la tot ce făcea Paula. A iubit-o şi o iubeşte foarte mult. Iar Paula îl admira şi îl asculta. Pe la vârsta de cinci ani ştia ce înseamnă „Metallica”, pentru că Dănuţ era un fan înrăit al acestei trupe. Asculta piesele şi cunoştea biografia fiecărui membru al trupei. Iar atunci când era mai greu să o convingă, spre exemplu, să mănânce terci,  îi spuneam că Lars Ulrich, bateristul trupei „Metallica”, mănâncă chiar acum terci.

paula6

Sau când i-am cumpărat pentru prima dată blugi, Paula nu dorea să îi îmbrace şi i-am spus că membrii trupei poartă asemenea pantaloni, imediat i-a îmbrăcat.

paula2 paula3 paula4

În schimb, reacţia Paulei la decizia lui Dănuţ de a se căsători cu Raluca a fost una cu totul diferită.

paula5 Сканировать20001 Сканировать20002

„Când a venit Dan cu Raluca (nora mea) acasă, Paula a reacţionat foarte neobişnuit. Era geloasă. Şi mereu repeta: „ De ce se pupă toată ziua Dan cu Raluca?”.

Îi scria bileţele Ralucăi pe care le strecura pe sub uşă, în care o atenţiona că Dănuţ este rău.”

1345038979_20453900_FitNoMargin_364x273

Fiul cel mai mare al Angelei, Dan, s-a căsătorit la vârsta de 23 de ani. Locuieşte în România şi are o afacere proprie. Tot de atunci, Angela Aramă aşteapta zilnic să devină bunică.

„Ne făceam griji că treceau anii şi nu mai venea nepoţelul. Iar atunci când am aflat că Raluca este însărcinată, am plâns împreună cu Paula de bucurie. Da, în curând voi deveni bunică. Abia aştept…”

CU DANUT SI CU...DAN

Acesta nu este unicul eveniment important din viaţa Angelei Aramă, anul acesta va deveni mireasă din nou. Cu doi ani în urmă l-a cunoscut pe Adi, s-au logodit şi au hotărât că e timpul să joace nunta.

„Îmi doresc să fiu mireasă. Desigur, voi îmbrăca o rochie de mireasă adaptată vârstei mele.”

hcgk

Logodnicul său este din România, dar ce nu faci pentru dragoste. Aşa că Andrei s-a mutat cu traiul în Chişinău.

„Andrei a descoperit împreună cu mine o altfel de Moldovă. Bineînţeles, se mai duce la Bucureşti, dar noi nu putem sta mult timp unul fără altul. Este o poveste frumoasă de dragoste pe care o trăiesc. Şi mă bucură foarte mult faptul că Paula şi Dan au acceptat relaţia noastră.

arama

Andrei şi Paula sunt buni prieteni. Ea are parte probabil de toată dragostea pe care Andrei nu a putut-o împărtăşi în viaţa anterioară, pentru că el nu are copii. Paula se comportă firesc în prezenţa lui Andrei – se alintă, plânge, râde – nu îşi ascunde emoţiile şi trăirile de el.”

Despre viaţa sa anterioară, cu Constantin Leahu, Angela Aramă preferă să vorbească doar din perspectiva relației copii – tată.

542115_4548118898775_153227043_n - копия 1380794_655850891114464_667043556_n (1) paula cu mami

Copii se înţeleg bine cu tatăl lor, comunică, se văd. Atunci când vine Dan în Moldova stă la tatăl său. Au o relaţie frumoasă şi mi se pare corect,  pentru că e tatăl lor.”

1551482_10202710872710150_5236250_n

Cuplul Angela Aramă şi Constantin Leahu s-a destrămat în anul 2008. După doar două luni de la divorţ, fostul partener de viaţă al Angelei a şi îmbrăcat alt costum de mire.

Am trecut cu toţii foarte greu peste acest divorţ. Într-o seară am luat-o pe Paula şi am plecat la televiziune. După emisiune am chemat un taxi şi i-am spus fiicei mele că nu mai mergem acasă niciodată…”

Nov292012_3484 (2) - копия Nov292012_3497 - копия

FAMILIA MEA

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Fiica lui Dmitri Malikov pe podium!
Articolul anterior
Vreți rochii colorate cu accente florale? Ludmila Storojuc vi le aduce la IaMania!
Articolul următor