Antonia este din nou însărcinată!

Antonia a făcut, în urmă cu puţin timp, marele anunţ, potrivit căruia va deveni din nou mămică, chiar pe pagina sa de Facebook, iar modul în care şi-a anunţat fanii a fost unul cu totul inedit.

antonia1

Cel care a ajutat-o pe Antonia să facă marele anunţ că este însărcinată şi este va deveni din nou mămică a fost chiarDominic, băieţelul său şi a lui Alex Velea. Mai exact, Antonia a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care Dominic apare îmbrăcat cu o bluză pe care scrie „Baby brother, soon“ (n.r.; „Frăţiorul va veni în curând“). Mai mult decât atât, fiindcă va fi din nou tătic, Alex Velea a postat şi el aceeaşi forografie în care apare micuţul Dominic.

antonia-insarcinata

 

Mai mult decât atât, fanii celor doi au fost extrem de fericiţi când au primit marea veste pe reţeaua socială, iar mulţi dintre ei au fost de-a dreptul uimiţi de marele anunţ.  „Pe bune? Antonia e însărcinată? Nu mă aşteptam, felicitări!“,Urmează un baby brother? Dacă da, felicitări!“ , au fost doar câteva dintre comentariile primite de către cei doi, pe Facebook.

Cum trăiesc copiii oligarhilor ruși!
Articolul anterior
Kanye West, Kim Kardashian, Rihanna și alte vedete de peste ocean s-au filmat goale în pat!
Articolul următor
Alte articole interesante