Cât de drăgălaş este fiul lui Ion Paladi

Ion Paladi este tot mai des solicitat peste hotare pentru a susţine concerte. Interpretul ajunge să stea şi câte o lună departe de familia sa. Deşi Veronica, soţia sa, comunică cu el zilnic şi îi trimite poze cu fiul Lucian, Ion Paladi recunoaşte că le duce dorul.

separator
a317

„Uneori, când văd fotografiile, mă emoționez, mai scap şi câte-o lacrimă… Îmi pare rău că nu sunt lângă el în acele momente. Dorul de fiul meu şi de soție e cel mai mistuitor. Lucian se schimbă în fiecare zi, iar eu nu văd asta. Însă atunci când sunt acasă, tot timpul i-l dedic lui. Ieșim la plimbare, ne jucăm. E de nedescris sentimentul pe care-l simțim de când am devenit părinți. Viața noastră a devenit mai luminoasă, mai colorată, a prins contur. De multe ori ne întrebăm cum de am putut trăi fără el până acum”, a spus Ion Paladi, pentru apropomagazin.md.

a319

Chiar dacă Veronica se descurcă greu de una singură cu micuţul, ambii părinţi nu doresc să angajeze o bonă: „Cum noi am fost crescuți de părinți, așa şi noi ne vom crește copiii!”, a mai adăugat Ion Paladi. Uneori mai vin mamele în ospeţie să o ajute pe tânăra mămică.

Sursa: apropomagazin.md

alte Articole interesante