Ce spune Constantin Moscovici despre feciorașul de 5 luni: ”Deja își ține bine căpușorul. Iar de puțin timp a încercat gustul merelor coapte”

De 5 luni, Constantin Moscovici a început să fie foarte rezervat la declarații în presă. Apariția pe lume a mezinului, Cristofer, i-a schimbat foarte mult percepțiile despre viață. Naistul nu are nevoie de PR și dorește să-și protejeze familia de invidie.

rhein-240

Cristofer deja reacționează la sunete și oameni.

Deși, s-a născut brunet, acum e blond cu ochi albaștri. Seamănă mult cu Valentina.

Deja își ține bine căpușorul. Iar de puțin timp a încercat gustul merelor coapte.  Le-am păstrat pentru el, sunt din grădina noastră.

Când mănâncă laptele mamei,  feciorașul e foarte liniștit. Dacă mănâncă seara, doarme liniștit până dimineața. Cei din clinica din America, când au aflat că Valentina îl va hrăni natural, s-au adunat toți în jurul ei ca la o minune.

moscovici-copil

A avut colici doar în prima lună. Dar am găsit preparate naturiste foarte bune, așa că am depășit ușor disconfortul.

Am ajutat-o pe Valentina din primele clipe. Noaptea reacționam la fiecare mișcare a bebelușului. Acum ei doi dorm într-o cameră separată.

Îl place foarte mult pe fratele mai mare. Victor l-a ținut prima dată în brațe la 3 luni. Noi revenisem acasă din Statele Unite, iar el din Germania. A venit să ne întâlnească la aeroport. A avut emoții foarte frumoase. Micuțul s-a liniștit din plâns când fratele mai mare l-a luat în brațe.Victor vorbea cu el în engleză.

Valentina arată acum ca o balerină. Încă nu merge la sală, dar face un pic de sport acasă. Are un cerc pe care-l învârtește. Nu a pus multe kg pe ea. În luna a șaptea de sarcină, burtica abia de se vedea. Mergeam fără probleme la recepții, fără ca lumea din jur să-și dea seama că așteptăm un copil.   

 

alte Articole interesante