Cum a reuşit Lolita să lupte cu boala fiicei sale: autismul

În 1997 Lolita a divorţat de Alexandru Ţekalo, iar peste câteva luni a născut-o pe Eva. Fetiţa a venit pe lume înainte de termen, la cinci luni de sarcină, cu o greutate de 1,300 gr. Medicii i-au pus un diagnostic dureros:
„Renunţă la copil până nu te obişnuieşti cu el. Aproape toţi copii născuţi prematur au un handicap. Fetiţa ta are sindromul Down, îmi spunea un medic.”, a povestit Lolita într-un interviu.

299872

Disperată interpreta a mers la alţi medici care i-au spus că fiica ei suferă de autism. Timp de câteva luni Lolita a stat închisă în casă.

скачанные файлы (1)

În cele din urmă interpreta a găsit forţe pentru a lupta. Medicul Neurolog, Andrei Patruhin, a fost cel care a ajutat-o pe Eva. Îi spunea mamei că micuţa este un copil cu drepturi depline. De aceea, la insistenţele Lolitei, copilul a fost acceptat la o şcoală obişnuită din Kiev. La început Evei i-a fost greu, fetiţa rămânea cu mult în urmă faţă de ceilalţi colegi de clasă. Dar a reuşit: vorbeşte fluent engleza, îi plăcea să înoate şi recită foarte frumos poeziile.

25c04cb24b734613cc758ad16ca8e004

„Ea face diferite activităţi cu un psiholog, desenează, face muzică şi are prieteni”, a povestit Lolita. Interpreta a mai adăugat că tatăl Evei, Alexandru Ţekalo, nu se mai interesează de fiica lui. „Eu le spun tuturor: „Copilul nu este de la Ţekalo!”.

doc6gngmuo2xsjks2bd1wn

Pentru fiica sa, Lolita a fost în stare să dea ultimul ban, de aceea Eva practic nu se deosebeşte de alţi copii de vârsta ei.

5 reguli ca să slăbești mai repede!
Articolul anterior
Kilogramele slăbite au urcat-o pe piedestal! Poze de la Miss Slăbește Sănătos
Articolul următor