Cum arată fiica lui Eminem în vârstă de 18 ani

Fiica lui Eminem a absolvit liceul şi are de gând să studieze psihologia. Hailie Jade Scott Mathers are 18 ani este o elevă silitoare şi a reuşit să obţină mai multe diplome de excelenţă pentru performanţe şcolare extraordinare.

separator

Fiica starului le-a mulţumit părinţilor pentru ajutor şi suportul oferit. Drept urmare vrea să urmeze Facultatea de Psihologie, la Universitatea Michigan.

Hailie-Jade-Putri-EMINEM

hailie-jade-scott-mathers

hailie29n-3-web

La aceeaşi Universitate va studia şi fiica Madonnei – Lourdes, în vârstă de 17 ani. Tânăra va urma cursurile pe care le-a urmat şi mama sa în anii ’70. Ea va studia muzică, teatru şi dans.

s560x316_Madonna-Lourdes

lourdes

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Igor Krutoi și-a măritat fiica. Nunta a avut loc în Monaco!
Articolul anterior
Iată care este forma nasului perfect!
Articolul următor