Cum se descurcă Loredana Groza cu adolescenta din casă

Loredana Groza are o carieră de excepţie şi o fetiţă de care este foarte mandră. Cu toate acestea, solista are un singur regret: şi-ar mai dori copii şi ia în considerare că, atunci când se mai „linişteşte”, să ne pregatească o „surpriză” alături de soţul ei.

separator
загруженное (2)

Loredana este căsătorită cu Andrei Boncea de mai bine de 15 ani. Au împreună o fetiţă, Elena,ajunsă deja la vârsta adolescenţei. Este pasionată de modă, dar şi de muzică, se pare că îşi doreşte să calce pe urmele mamei sale în carieră.

loredana-groza_11_fd3f337c4e

În acest sens, ia lecţii de canto direct de la mama ei şi are de gând să îşi înfiinţeze o trupă. Loredana este mândră nevoie-mare de fiica ei, însă recunoaşte că are un singur regret: acela că nu şi-a alocat timp pentru a-şi mări familia.

loredana-groza-fiica-elena

Mai exact, că nu are mai mulţi copii. Chiar dacă vârsta nu îi mai permite să rămână însărcinată atât de uşor, Loredana nu exclude posibilitatea de a fi mama în viitor.

“Regret că am doar o fetiţă. Eu îmi mai doresc copii, de ce nu? Doar că nu am prea avut timp, printre atâtea proiecte. Şi Andrei mai vrea, aşa că în momentul în care o să ne mai liniştim un pic şi o să avem un moment de răgaz, este posibil să vă surprindem”, a declarat artista pentru Libertatea.

7571_1loredana-elena-1loredana-s-a-pupat-cu-un-delfin-8072

Cât despre relaţia cu fiica ei, Loredana recunoaşte că acum, în perioada adolescenţei, este din ce în ce mai greu să ajungă la un consens, dar susţine că Elena este un copil cuminte.

“Nu e aşa de uşor să fii mamă de adolescentă. Învăţ în fiecare zi cum să comunicăm, cum să trecem peste situaţiile astea în care orgoliile sunt puse la încercare.

1e1e6a12d04ea94b86227ee327f5de07_a6727fabfa elena boncea biografie fiica loredana groza loredana-elena-fiica-2

Încerc să mai domolesc atitudinea de mamă pentru a putea să fim prietene. În acelaşi timp să îi dai şi mici idei despre situaţiile în care viaţa te pune, mai ales în perioada de adolescenţă în care hormonii o iau razna.

E un copil tare cuminte şi ascultator. Chiar dacă avem disensiuni vreodată legate de program, de teme, nu ajungem la situaţii conflictuale”, a declarat artista în urmă cu ceva vreme.

lore_elena_27980100 Loredana_Groza_cu_Elena,_in_Las_Vegas,_2011_131857345627517700 Loredana_groza_elena_b86fb51dd2

Lenuța Burghilă și-a botezat nepoțica!
Articolul anterior
E adevărat sau fals că a avut o relație cu Tatiana Spânu? Cornel Botgros a fost nevoit să spună adevărul la detectorul de minciuni!
Articolul următor
Alte articole interesante