De ce a înfiat Catălin Botezatu un copil

Chiar dacă nu şi-a întemeiat propria familie, Cătălin Botezatu este tată cu acte şi plăteşte pensie alimentară fiului său de 14 ani.

separator
vedete-bote-tailanda_6dedaca55a

Designerul a înfiat de la distanţă un băiat din Indonezia şi în prezent este monitorizat de o agenţie internaţională de adopţii.

I-au murit părinţii, luaţi de ape

“I s-au prăpădit ambii părinţi, luaţi de un tsunami. Avea aproape trei ani şi toată familia lui a dispărut sub ruine. A rămas singur pe lume. Ca el mai erau încă vreo 300 de copii, fără părinţi, fără casă, fără nimic. Aş fi vrut să-l iau acasă, în România, dar procedura de adopţie era foarte grea. Am reuşit să întocmesc un dosar de adopţie la distanţă. Eu plătesc lunar o sumă de bani pentru întreţinerea lui şi aflu periodic ce face”, a spus Cătălin Botezatu pentru Libertatea.ro

Lunar, pentru fiul adoptiv, acesta scoate din buzunar 250 de dolari, adică nici mai mult, nici mai puţin de 3.000 de dolari anual. Deşi a mai pomenit el în treacăt despre fiul său adoptiv, este pentru prima oară când acesta dă detalii despre fiul lui.

Cum regulile de adopţie la distanţă sunt foarte stricte, designerul nu are voie să-şi expună copilul în mass-media, acesta fiind unul dintre motivele pentru care nu au apărut imagini cu băiatul lui.

Abia după ce acesta va deveni major, Cătălin îl va putea aduce şi în România: “Dacă va dori, va putea să vină la mine când va deveni major”, ne-a mai spus Bote, care a mai precizat că este la fel de impresionat şi de soarta multor copii defavorizaţi din România. “Sunt multe donaţii pe care le fac, fără să mă laud. Este o chestie personală”, a mai spus designerul.

 

Fără lenjerie intimă la Novaia Volna. Leontiev a făcut-o și pe asta!
Articolul anterior
Olga Busuioc e în culmea fericirii. Ce cadou i-a făcut soțul!
Articolul următor
Alte articole interesante