Fiicele lui Alsu au fost impuse să facă matematică de la 5 ani!

Alsu are două fiice. În 2006 o naște în Los Angeles pe Safina, iar la doi ani diferență o aduce pe lume pe Makkela. Interpreta își amintește cât de fericită era, în copilărie, să-i aducă cineva în dar fructe, pentru că erau la mare căutare într-o regiune nordică în care anul împrejur era mai mult iarnă. Fetele ei au avut norocul să se nască într-o familie în care li se împlinește orice poftă. Deși Alsu pune mare accent pe buna lor educație.

separator
alsu-141115-1

”Sunt polițistul sever din familie. Soțul e mai rar pe acasă, așa că își răsfață fetele. Nu-mi plac, categoric, copiii needucați. De mică am fost învățată să am respect față de cei maturi. Acum, când fetele au crescut, le explic că nu e frumos să tutu-ească oamenii, că e normal să se adreseze la ”per dumneavoastră„. Și Ian îmi împărtășește viziunile. Sunt fericită că am și o bonă bună, care știe să le învețe pe fete legele conduitei”.

Ambele fiice sunt la școală. Dar au început să învețe buchia încă de la grădiniță. Cât fetițele de vârsta lor se jucau în păpuși, ale mele deja făceau ore de matematică.

”De regulă, când e vorba de învățătură, de fiecare dată intru în conflict cu soțul. El, fiind om de afaceri, pune valoare pe științele reale. Mie nu-mi place matematica și nu cred că fiicei mai mari i-ar trebui ore suplimentare. La ce bun fata să învețe atâta matematică chiar de la 5 ani.

În schimb, el crede că orele de dans, de exemplu, sunt o pierdere de timp pentru copil. ”

y65r6

E greu să le uimești cu un cadou, având de toate. Gadgeturile și hainele designerilor de modă sunt scăparea.

”Soțul ne răsfață cu daruri care ne bucură ochiul. Pot fi bijuterii sau haine. Noi, în schimb, lui tati îi oferim cadouri care costă puțin, dar au o valoare sentimentală. Sau fetele îi fac vreo felicitare hand-made, sau eu îi coc vreun tort tătăresc. E foarte complicat să-l uimesc cu ceva.

jgyuy

Cum arată soțiile umoriștilor din Comedy Club!
Articolul anterior
„Parcă ai fost mușcată de o albină”. Ce spun fanii despre Anna Semenovici nemachiată.
Articolul următor
Alte articole interesante