Gemenii lui Sandu Gorgos au împlinit şase ani

Astăzi, gemenii lui Sandu Gorgos şi ai Nataliei Turta-Gorgos împlinesc şase ani. Părinţii s-au grăbit să-i felicite pe facebook: “De 6 ani suntem o familie împlinită! De 6 ani suntem MAMA şi TATĂ!!! De 6 ani avem câte o mini-copie!!!”, a scris Natalia.

separator
10802034_843793165651519_2618598168073402400_n

Şi cum sportul face parte ritualul zilnic al familiei Gorgos, copii şi-au dorit cadouri sportive. Aşa că au primit de la părinţi: Gabrielle-Nathanielle, pentru că este un iubitor de fotbal, s-a ales cu un costum sport şi ghete speciale, iar Alexandra-Valeria pentru că practică gimnastica artistică – un body.

10407307_843790125651823_1643213257576604028_n

“Noi am preferat să le mai cumpărăm, pe lângă jucării şi cadourile pe care şi le-au dorit copiii; cărţi, manuale, teste şi caiete de lucru, căci ne pregătim de şcoală. Gaby şi Leka au dorit să le organizăm o petrecere într-un local din Chişinău, unde vor veni prietenii lor apropiaţi. Acolo va fi un program distractiv cu animatori, clauni etc.”, ne-a spus Natalia.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Testamentul are termen de valabilitate?
Articolul anterior
Filiala Bio-Ritm are o sală mai spațioasă!
Articolul următor