Guz, despre primele experienţe în rolul de tată

De curând Guz a devenit tată de gemene. Prima a venit pe lume Alisa, iar după 2 minute s-a născut Sonia. Ecaterina, mama micuţelor, se simte bine şi se adaptează cu rolul de mamă.

separator
92d0a9674402c065a004e687bf653e0e

„Încerc să o susţin pe Ecaterina, nu ştiu dacă ea simte asta, ea acum vede numai copii, dar o ajută foarte mult soacra mea. E foarte greu când ai gemeni!”

Interpretul nu mai poate de fericire.
„Nu poţi să înţelegi ce sentimente trăieşte un tată, până nu ai copii. Prima zi când am ieşit în oraş, după ce am plecat din maternitate, le vedeam permanent în faţa ochilor. Respectiv, acum mă uit la lume altfel, văd femeile altfel.”, a povestit Guz în cadrul emisiunii Veranda de la Jurnal Tv.

Interpretul spune că Alisa seamănă cu el şi este mai gălăgioasă, iar Sonia cu Ecaterina.
Guz a mai povestit că de când au apărut pe lume cele două „buburuze” el a renunţat la bere şi la momentele de relaxare în fotoliu.

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Fiica lui Ricky Ardezianu este omagiată
Articolul anterior
Cele mai trasnite idei pentru petrecerea burlăciţelor
Articolul următor