Horia Brenciu ar da o lege ca fiecare familie să adopte un copil de Crăciun

Horia Brenciu a lansat un cântec special dedicat sărbătorilor de iarnă. “Seara ta de Craciun” este un colind pe care artistul l-a scris încărcat de nostalgie.

separator
1

“Când am scris versurile piesei m-am gândit la tata, la copilăria mea şi la toate lucrurile mici care mi-au adus fericiri mari“, a spus interpretul.

Videoclipul piesei nu este nici el străin amintirilor artistului, el regăsindu-se foarte mult în protagonistul clipului. “Andi are aceleași trăsături pe care le aveam şi eu când eram de vârsta lui. Cadoul pe care îl primește în film este exact ce-mi doream eu cel mai mult de la Moş Crăciun.”

Despre spiritul sărbătorilor de iarnă, artistul mărturiseşte:
“Crăciunul e superb. E minunat să te bucuri, alături de familia ta, de bradul împodobit, de dulciuri, de colinde şi evident, de Moşu-n persoană. Dar dacă lucrul ăsta nu s-ar întâmpla… Dacă ai fi singur şi nimeni nu-ți poate dărui un strop de fericire, cum ar fi seara ta de Crăciun?”.

“Dedic piesa asta copiilor mei. Pentru mine, ei sunt cele frumoase cadouri ale vieții. Visez la o lege în care fiecare familie din lume să adopte câte un copil de Crăciun. Amintirile frumoase nu costă nimic, decât puţină dragoste… Vă dăruiesc, aşadar, cu dragoste, “Seara ta de Craciun”, a mai declarat Horia Brenciu pentru unica.ro

Boli grave pe care le poți lua de la stomatolog
Articolul anterior
Orezul conţine arsenic! Cum ne afectează sănătatea acestă substanţă
Articolul următor
Alte articole interesante