Iată cu cine seamănă fiul cel mic al interpretei Jasmin

Într-un interviu acordat publicaţiei 7days.ru, interpreta a oferit mai multe detalii cu privire la fericitul eveniment din viaţa sa şi anume naşterea celui de-al treilea copil. Întrebată dacă se gândeşte să nască al patrulea copil, Jasmin a spus că nu este împotrivă şi dacă soţul său, Ilan Shor, va mai dori un copil, acest lucru poate să se întâmple.

separator

img_1631481_thumbs_600x440_2119901

În interviul oferit jurnaliştilor din Rusia, interpreta a scos la iveală mai multe detalii cu privire la viaţa de familie a cuplului. Aceasta a dezvăluit cum s-a  produs naşterea băieţelului său Miron, care a fost atmosfera în familie după venirea micuţului acasă, dar şi ce atitudine are Margarita, fiica lui Jasmin şi Ilan Shor, faţă de frăţiorul ei cel mic.

Astfel, am aflat că vedeta l-a născut pe Miron pe cale naturală, în timp ce copiii săi mai mari au fost aduşi pe lume prin operaţie de cezariană.

,,La cea de-a treia naştere, Miron ne-a încurcat planurile privind naşterea programată prin cezariană şi a ales singur ziua și modalitatea prin care să se nască, cu o săptămână mai devreme. Şi medicul îmi zicea că e surprinzător, m-a examinat şi a spus că problema de cezariană nu se pune, întrucât copilul era deja angajat cu căpuşorul în pelvis”, a mărturisit Jasmin pentru 7days.ru.
,,Sunt absolut încântată de tot ceea ce se întâmplă! Nu-mi vine să cred că sunt mama a trei copii. Când Miron a fost pus la piept, am izbucnit în lacrimi de fericire. Apoi când l-am luat în braţe am simţit că sunt copleşită de mai multă responsabilitate, putere de decizie şi încredere în sine. Cu Mihail şi Margarita a fost puţin diferit, aveam o oarecare teamă, de ceva nou și necunoscut. Dar acum, experiența şi-a arătat efectul”.

39mÎntrebată dacă soţul său Ilan a fost prezent la naştere, Jasmin a ţinut să precizeze că acesta nu a fost prezent în sala de operaţie, dar că a stat tot acest timp îngrijorat, în apropierea blocului maternităţii. Cum se face că prenumele tuturor copiilor lui Jasmin încep cu iniţiala „M”? Potrivit interpretei, acest lucru este oarecum întâmplător.

,,Copiii mei poartă numele bunicilor. De fapt, nimic special, nu am inventat. Îngerii păzitori ai familiei noastre sunt mama mea şi tatăl lui Ilan, aşa încât copii noştri au primit numele în cinstea bunicilor’’, a declarat Jasmin.

42bInterpreta susţine că fiul său cel mic seamănă cu mama sa, în timp ce Margarita, fiica cuplului, seamănă mai mult cu tati.

,,Când l-am văzut prima dată pe Miron mi-a lăsat impresia că seamană foarte mult cu mine. Apoi, şi Ilan a fost de acord. Chiar şi aşa, eu nu văd nimic în comun cu Margarita, fiica noastră, care seamănă mult cu soţul meu. Mihail, fiul meu mai mare, între altele, are şi el trăsături comune cu ale mele’’, spune Jasmin.

428Cât despre ieşirea din maternitate, aceasta nu a fost una fastuoasă, întrucât înterpreta nu şi-a dorit acest lucru, chiar şi-a rugat soţul să vină de unul singur să o ia de la maternitate. Potrivit vedetei, soţul său, Ilan, nu s-a schimbat foarte mult odată cu apariția fiului cel mic în familie, dar că îşi face mai multe griji pentru fetiţa lor.

,,El este foarte atent cu Margarita acum. Mereu se interesează despre ea, îşi face griji ca apariţia lui Miron în casa noastră să nu o afecteze emoţional, să nu-i apară sentimentul de gelozie. Margarita însă este o fire puternică, atunci când cade jos şi îşi juleşte genunchii nu spune niciodată că are durere, ea întotdeauna e bine. Sper că va face faţă situaţiei. Uneori, îmi face priviri lungi, atunci când îl ţin pe Miron în braţe, îl hrănesc sau îl îmbrac. Şi mă intreb în momentul acela: este oare cuprinsă de gelozie sau pur şi simplu e atentă la ceea ce fac?. Odată s-a întâmplat să-l mângâi pe Miron pe spate şi fetiţa a venit îndată şi mi-a zis: ,,Vreau şi eu’’. Margarita nu pune la îndoială faptul dacă o iubesc. Îi spun mereu că o iubesc şi că îmi este foarte dragă. Şi tati întreabă mereu: „Unde este prințesa mea? Unde este dragostea mea? Unde este frumusețea mea? „. Cred că copiilor mai mari în familie trebuie să le oferim o atenţie mai mare, iar cei mici în acest caz se iau după cei mari’’, este de părere Jasmin.

Margarita copiază mai mult gesturile mamei, de când frăţiorul acesteia mic a venit pe lume.

,,Margarita aştepta cu nerăbdare frăţiorul. În ultimele luni, mă tot întreba: „Când se va naște?”, se apropia  de burtică şi zicea: ,,Miron eu te aştept, să ne jucăm împreună!’’. Şi acum îl întreabă dacă vrea să se joace cu păpuşile ei. Atunci când îl hrănesc pe Miron, ea îşi aduce păpuşa şi îi dă să mănânce din biberon. Alteori, plimbă păpuşa prin casă în căruciorul lui Miron’’ .

394Cum reuşeşte interpreta să îşi împartă dragostea celor trei copii ai săi?

,,Aveam unele temeri înainte de nașterea lui Miron. Chiar am întrebat-o pe bunica mea, dacă îţi poţi iubi copiii la fel de mult. Poate că, pe unul îl iubeşti mai puţin, pe altul – mai mult. Şi atunci bunica mea, care are patru copii, mi-a zis că ea îşi iubeşte copiii la fel. ,,O iubesc pe mama ta pentru că e primul copil şi prima mea fată, o iubesc pe cea de-a doua fiică pentru că e cea de-a doua. Şi pe fiul meu îl iubesc, pentru că e primul meu fiu, şi pe cel de-al doilea fiu îl iubesc, pentru că e cel mai mic’’.

427

Şi astfel, bunica m-a convins. Inima de mamă este mare şi cu cât ai  mai mulţi copii, cu atât mai mare ea se face. Cândva îmi doream doi copii. Însa, după ce am nascut-o pe Margarita, mi-am dorit îndată încă unul. În acest moment nu plănuiesc să am al patrulea copil. Dar, cine ştie?  Evident că aceasta depinde foarte mult şi de faptul dacă soţul meu va dori acest lucru. Însă, eu simt că el va fi foarte fericit dacă eu voi mai naşte un copil’’, mărturiseşte Jasmin.

Interpreta nu intenţionează să stea foarte mult în concediul de maternitate, întrucât, potrivit spuselor sale, deja i s-a făcut dor de ritmul de viaţă activ. La nici o lună de la naşterea fiului său Miron, aceasta şi-a reluat practicarea exerciţiilor la sală. Pentru Jasmin este o prioritate să arate bine şi să-şi menţină corpul mereu în formă.

2170431

Emoții mari! O interpretă de la noi a devenit mămică din nou, în ajunul Revelionului

Moș Crăciun a venit cu un dar emoționant pentru familia Laurei Vetty. Interpreta a născut astăzi, 30 decembrie, o fetiță sănătoasă. Laura Vetty, în vârstă de 30 de ani, a devenit mămică pentru a doua oară, iar vestea minunată a fost împărtășită acum câteva ore.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum  arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie  si adolescenta - FOTO

,,30.12.2022. Welcome perfection 🥰”, a menționat vedeta într-o postare pe pagina sa de facebook unde a publicat prima imagine cu micuța. Laura Vetty mai are o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Maia.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Moldoveanca Laura Vetty este cunoscută ca fiind vocea din hiturile lui Dan Bălan, Chica Bomb și Justify sex. Laura s-a lansat în muzică la vârsta de 17 ani cu piesa Change Your Life, ea avand în repertoriu mai multe piese proprii și videoclipuri.

Laura Vetty - sedinta foto curajoasa in ultimul trimestru de sarcina! Vezi  cum a pozat interpreta si ce tinute a imbracat - FOTO

Felicitări părinților și creștere ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Mesajul emoționant al Nataliei Barbu la un an de la decesul mamei sale!
Articolul anterior
O boală gravă depistată în rândul elevilor la un liceu din Capitală. Instituţia va fi supravegheată timp de un an de zile
Articolul următor