Jennifer Lopez şi Marc Anthony, împreună pentru o zi

Jennifer Lopez și Marc Anthony s-au reunit de dragul copiilor lor, gemenii Max şi Emme. Aceştia şi-au sărbătorit recent ziua de naştere, au împlinit şapte ani, iar părinţii au fost numai zâmbete, s-au prezentat corespunzător şi le-au făcut copiilor o petrecere frumoasă.

separator
1

Jennifer Lopez a postat pe contul ei de Instagram un selfie de la sărbătoare, în care apare şi fiul Max, fiica Emme, dar şi fostul ei soţ.

,,Party time!!! HAPPY 7th BIRTHDAY TO THE COCONUTS!!’’, este mesajul postat de actriţă pe Instagram, cu ocazia zilelor de naştere ale copiilor. Max şi Emme au împlinit şapte ani pe 21 februarie 2015.
Cu referire la ziua de naştere a copiilor, Marc Anthony declara cu o săptămână înainte de eveniment pentru revista People: ,,Avem planuri mari, iar copiii sunt foarte încântaţi’’.

2 3

Căsătoria lui Jennifer Lopez cu Marc Anthony s-a destrămat în iulie 2011, în timp ce divorțul lor a fost finalizat abia în iunie 2014. Marc este acum recăsătorit.

Între timp, Jennifer Lopez a dezvăluit pentru Access Hollywood că este dispusă să se concentreze pe sine în acest an. ,,Să mă iubesc pe mine. Cred că aceasta este cea mai bună lecție’’, a menţionat vedeta.
,,Este vorba de a te iubi pe sine şi a face în primul rând acest lucru, după care pot să am o relaţie sănătoasă cu cineva. Vreau să învăţ să pot fi fericită pe cont propriu întâi şi apoi să întâlnesc pe cineva care să contribuie la fericirea mea. Fericirea mea să nu depindă de nimeni în afară de mine’’.

Odihnește-te pe plajele Greciei cu doar 180 euro. Vezi ofertele de la Perfect-Tur!
Articolul anterior
Meniu de Oscar. Vezi ce au pregătit bucătarii pentru vedete
Articolul următor
Alte articole interesante