Larisa Guzeeva şi-a arătat pentru prima dată feciorul!

Actriţa şi prezentatoarea TV din Rusia a scris fiului său un mesaj de felicitare, cu ocazia zilei de naştere a acestuia, publicând în acelaşi timp şi o poză cu el pe o reţea de socializare.

separator

guz2

În ciuda faptului că este foarte activă pe reţelele de socializare, Larisa Guzeeva foarte rar îşi bucură fanii cu detalii ce ţin de viaţa ei familială.

Actriţa are doi copii, un băiat pe nume Gheorghie, din a doua căsătorie, cu Kakh Tolordav, și o fiică, Olga, cu cel de-al treilea soț, președintele Federației Restauratorilor și Hotelierilor din Rusia, Igor Bukharov.

Recent fiul vedetei a împlinit vârsta de 25 de ani, motiv pentru care prezentatoarea TV a ţinut să îl felicite din toată inima.

„La mulți ani, dragostea mea, viața mea şi totul, ce eşti pentru mine! Să ne trăieşti, să fii sănătos și norocos! Fii bucuros! Eu sunt lângă tine. A ta…”, a scris Larisa Guzeeva alături de imaginea postată în care apare fiul său.

guz1

Fanii actriței au lăsat numeroase comentarii de felicitare. Mulți s-au arătat surprinşi, întrucât nu ştiau că prezentatoarea TV are un fiu atât de mare.

Anterior, Larisa Guzeeva şi-a prezentat şi fiica în vârstă de 16 ani, care, potrivit fanilor actriţei, ar semăna tot mai mult cu mama sa.

guz

Această băutură îi face pe bărbați mai buni la pat!
Articolul anterior
Nici modelele nu poartă așa tocuri. Vezi ce a încălțat Jennifer Lopez
Articolul următor
Alte articole interesante