Laurențiu Popescu: ”Copiii trebuie îndrumați corect și ei nu te vor dezamăgi”

Este un interpret admirat și un tată care știe ce vrea să obțină de la copiii săi. Face tot posibilul să fie un tată bun pentru cei doi fii ai săi, Cătălin și Virgiliu, chiar dacă încearcă să direcționeze un pic mai mult alegerile pe care fii săi o vor face în viață. Cel care simte cel mai bine râvnirea interpretului de a direcționa destinul urmașilor săi este fiul mai mic, Cătălin. Virgiliu, la ai săi 23 de ani, este mai departe de legile tatei. El a absolvit jurnalistica, a activat jumătate de an la Minister și a revenit apoi la pasiunea sădită în sufletul lui de tata, muzica. Deși face un alt gen de muzică decât părintele său, și anume hip-hop, Laurențiu este mulțumit că a revenit la muzică. Cătălin cântă la fel ca tata, și cântă deosebit de frumos la pian, nu vrea să devină muzician… La ce visează fiul cel mic și de ce tata crede că nu are șanse, vedeți în video de mai jos.

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Dan Bittman din nou operat de urgenţă!
Articolul anterior
Cele mai frumoase locuri de pelerinaj din lume!
Articolul următor