Lilu a dezvăluit ce ascunde în burtică

Prezentatoarea TV știe ce ascunde în burtică. Aceasta a scris pe blogul ei despre minunata perioadă de sarcină, dar și ce sex are bebelușul.

IMG_1620

”Sunt recunoscătoare Domnului pentru că îmi oferă şansa să nasc, să cresc şi să educ noi femei pentru această lume. Femei care să îşi ştie valoarea, care să ştie să împărtăşească iubire şi să creeze o lume mai bună pentru toţi din jurul lor. Mi-a fost dor de această perioadă, fiind absolut încântată de prima sarcină, când până la ultimile ore înainte de naştere am dansat sub ploaie, plină de viaţă şi energie.

Mă înţeleg de minune cu Ea, încă din burtică dă dovadă de o înţelepciune aparte. O lasă pe mama ei zbânţuită să alerge, aşa cum îi place ei, nu o ţintuieşte la pat sau deasupra colacului de la baie. De fapt atâta energie oferă micuţul pui de om, încât uneori uit că am devenit un cosmos pentru o nouă Fiinţă. Şi am să îi mulţumesc o viaţă înainte pentru că m-a ales şi a ştiut de ce am nevoie.

Îmi place să văd schimbările de pe corpul meu, ştiind că acolo în cel mai beatific loc din univers, bate o inimă nouă. O inimă pe care am auzit-o la ecograf… cu lacrimi pe faţă – acesta e miracolul – să fii aleasă să dai viaţă, să îndeplineşti rolul lui Dumnezeu. Şi când o faci la bis, înţelegi că meriţi.

Abia aştept să văd cum se înmulţeşte dragostea de copii, pentru că niciodată nu am crezut că ea se împarte. Abia aştept să educ în surioara ei mai mare – altruismul, generozitatea şi dragostea de soră. Noi, ambii provenind din familii cu mulţi copii, am ştiut ce înseamnă să împărţim, să ne ajutăm şi să ne susţinem în momentele frumoase şi cele grele.”, a scris prezentatoarea Tv pe blogul www.lilu.md

Sursa foto: www.lilu.md

Cum să-ți aranjezi lucrurile ca să le găsești în timp record!
Articolul anterior
6 boli care pot ucide în doar 24 de ore! Principalele simptome
Articolul următor
Alte articole interesante