Nadya Gudumak a organizat o petrecere de suflet! Primele imagini de la Baby Shower

Au rămas zile numărate până designerul Nadya Gudumak își va ține pruncul în brațe. De aceea, graviduța, împreună cu prietenele sale, a organizat o petrecere Baby Shower. Invitatele la petrecere au respectat un dress code – ținute de culoare albă. Și viitoarea mămică a purtat o rochie de culoare albă.

separator

“Am avut parte de o petrecere pusă pe zâmbete și voie bună, am trăit o stare de bine și încredere alături de invitatele mele. Fetele au fost foarte vesele și mi-au oferit sfaturi de care, la sigur, voi avea nevoie atunci când o să vină copilașul pe lume. Această petrecere mi-a adus aminte de copilărie, de joaca cu păpușile și nu numai, mi-a testat instinctul matern, mi-a solicitat creativitatea și m-a făcut să realizez că nu trebuie să mă opresc să visez ca atunci când eram copil. Aștept cu nerăbdare ziua când o să mă întâlnesc cu cea mai importantă ființă de pe planetă, singura care mi-a cunoscut inima din interior”, a menționat Nadya.

Nadya a ales un meniu drăguț, care să conțină produse naturale și sănătoase, iar candy bar-ul a avut grijă să-l pregătească singură. Să recunoaștem, dulciurile sunt la fel de creative ca și ținutele pe care le creează zi de zi pentru reprezentantele sexului frumos.

Cum Nadya nu lasă nimic la voia sorții, ea a planificat acest eveniment până în cele mai mici detalii, iar imaginile cu ea și cu invitatele prezente la eveniment te vor convinge de asta.

Unele discipline școlare vor fi redenumite, potrivit Ministrului Educației
Articolul anterior
Irina Loghin a făcut o donație pentru ca elevii unui gimnaziu din Taraclia să poată învăța în limba română
Articolul următor
Alte articole interesante