Nata Albot nu se oprește să ne surprindă! 4 motive de ce ar trebui să mergi la „Lecția sa de maternitate”

Jurnalista și fondatoarea „KLumea” și „Koolture Tricolore” din Montreal, Canada, Nata Albot nu a uitat însă, de Republica Moldova. Revine des acasă și de fiecare dată cu surprize inedite.

separator

În luna mai, Nata Albot organizează un eveniment cu totul special. De această dată, și-a propus să adune actualii și viitorii părinți de la noi la o „lecție de maternitate”.

13043628_1189044577806251_826365096164002511_n

„Sunt 12 ani de când sunt mamă. Am învățat atâtea lucruri utile, am preluat multe tehnici bune, am acumulat experiențe prețioase. Ar fi păcat să nu le transmit mai departe. În 3 ore voi încerca să povestesc tot ce am învățat până acum despre creșterea copiilor mei. Experiența mea nu este demnă de urmat. Dar merită să auzi lecția mea de maternitate pentru a-ți ușura lecția ta.”

4 motive de ce ar trebui să vii la eveniment?

1. Informații de preț

La capitolul maternitate, are în spate 12 ani experiență. După 3 nașteri, Nata Albot este pregătită să împarte din experiența sa mămicilor și viitoarelor mămici, dar și tăticilor din Moldova. Așadar, vino să afli informații de preț despre sarcină, nașterea la spital și acasă, alăptare, colici, somnul, vaccinare, călirea copilului, înot etc.

2. Experiențe…

La final de eveniment vei avea ocazia să socializezi cu alți participanți la o cană de cafea/ceai și o prăjitură delicioasă. Cu siguranță, aveți multe interese comune!

3. Surprize, surprize, surprize!

Organizatorii promit un eveniment de excepție, iar cele 3 ore investite vor merita. Tot ce trebuie să faci acum, este să-ți rezervi un loc AICI.

Atenție! Locurile sunt limitate. Grăbește-te.

4. Daruri pentru toți

În cadrul evenimentului va avea loc și o tombolă cu daruri de la partenerii evenimentului. S-ar putea să fii și tu unul dintre norocoșii zilei de 5 mai.

De reținut!  

Când? 5 Mai, între 18:00 și 21:00

Unde? Summit Events Adresa: str. Tighina 49/3

Mai multe detalii găsești pe Pagina de Facebook a evenimentului  

Un magician din Moldova i-a amuzat și pe cei mai serioși jurați de la iUmor!
Articolul anterior
Astăzi începe Săptămâna Patimilor. Ce trebuie să faci în aceste zile
Articolul următor
Alte articole interesante