Nestle prezintă: Nepoțica lui Nicolae Glib, pofticioasa familiei!

În familia interpretului Isidor Glib, fiul maestrului Nicolae Glib, dacă e de mâncat, se mănâncă sănătos. Mezina familiei, Gabriela, are parte de multă atenție și, evident, i se oferă la micul dejun tot ce este mai bun.

separator

De astă dată compania Nestle le-a rezolvat părinților o problemă: le-a făcut plinul cu terciuri și pireuri bogate în vitamine. Terciul din cereale reprezintă una dintre principalele surse de carbohidraţi, fibre, fier, seleniu, vitaminele В1, В2, РР şi altele, proteine şi grăsimi.

Gabi a cunoscut pentru prima dată gustul terciului la 6 luni, atunci când mami i-a început diversificarea alimentației. Micuța nu este deloc alintată la mâncare. Mănâncă cu poftă și mai cere dacă-i place.

Gabrielei i s-a dat pe gust terciul din orez. Orezul este cereala cea mai bogată în fibre dietetice. Mulţi părinţi sunt de părerea că orezul „constipă”. De aceea, la pregătirea terciurilor pentru copii în condiţii industriale nu este folosită brizură de orez, iar terciurile devin uşor digerabile şi nu provoacă constipaţie.

Tocmai din acest motiv terciurile NESTLE® din făină de orez sunt recomandate pentru toţi copii, chiar şi celor cu scaun instabil. Terciul din spărtură de orez pregătit în condiţii de casă poate provoca constipaţie.

Se recomandă ca în procesul de diversificare a alimentaţiei bebeluşului, să introduceţi terciurile de cereale în următoarea succesiune: orez, hrişcă, porumb, grâu, ovăz, griş. Pentru a întări imunitatea bebeluşului şi pentru a-i asigura o digestie fără probleme, puteţi introduce în regimul acestuia terciuri de cereale cu probiotice şi prebiotice.

Alimentaţia ideală pentru copii este laptele matern. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuând alăptarea. Nestle susţine această recomandare.

Partenerii noștri
Author Nestle
Adresa: str. Tighina 49/4, et.3
Facebook: https://www.facebook.com/Nestle/?fref=ts
Trucuri contra oboselii de pe față!
Articolul anterior
3 tendințe în machiaj pentru anul 2016!
Articolul următor