Omagiu emoționant! John Travolta își plânge fiul pe Facebook

Ianuarie este o lună tristă pentru John Travolta și marchează împlinirea a șapte ani de când fiul lui, Jett, în vârstă de doar 16 ani, a murit în urma unui accident petrecut în timpul unei vacanțe din insula Bahamas. Actorul a ținut să-i aducă un omagiu fiului său printr-o postare pe Facebook.

john-travolta-fiu

Se spune că cel mai greu lucru din lumea aceasta este să îți pierzi un părinte. Vă pot spune că nu este adevărat. Cel mai greu lucru este să îți pierzi un copil. Să pierzi pe cineva pe care l-ai crescut și l-ai văzut zi de zi… Pe cineva pe care l-ai învățat să meargă și să vorbească. Pe cineva pe care l-ai învățat să iubească… Este cel mai îngrozitor lucru care se poate întâmpla unei persoane. Fiul meu a murit din cauza unei crize. Mi-a adus atât de multă bucurie. Era viața mea, tot ceea ce aveam. Cei 16 ani în care i-am fost tată m-au învățat cum să-l iubesc necondiționat”, a scris John Travolta pe Facebook.

john-travolta

Jett a murit pe 2 ianuarie 2009 după ce s-a lovit cu capul în cada de baie, în timpul vacanței pe care familia o petrecea în Bahamas. Starul din “Pulp Fiction” și soția lui, Kelly Preston, sunt părinții a încă doi copii: fiica Ella Bleu (în vârstă de 15 ani) și Benjamin (5 ani).

Cristina Surdu: bloggerița care nu mai cheltuieşte bani pe haine! I se aduc în dar
Articolul anterior
Cum a sărbătorit Olia Tira Anul Nou pe stil vechi!
Articolul următor
Alte articole interesante