Poze emoționante de la botezul fiicei Karizmei

Micuţa Daria, dulcea şi drăgălaşa fiică a interpretei Karizma, a primit taina botezului în luna august. Nu am putut trece cu vederea un eveniment atât de special şi am realizat un interviu cu fericita mămică, care ne-a împărtăşit în detalii impresiile.

separator
12463503_990761870991519_1955962083_n

Unde a avut loc evenimentul și după ce criterii ați ales lăcaşul?
La recomandarea naşilor, botezul a avut loc la biserica Sfântul Nicolae. Ne bucurăm ca le-am urmat sfatul, iar Daria a avut parte de un botez excepţional. Poate sunt subiectivă pentru că a fost botezul copilului meu, dar şi nanii au rămas impresionaţi de întreaga procedură, de cor şi de atmosfera din lăcaş. După botez am mers cu naşii, nanii şi câţiva prieteni apropiaţi într-un local din capitală, unde am sărbătorit primul eveniment al Dariei.

Cât timp au durat pregătirile?
Nu a durat mult pentru că nici n-am avut timp la dispoziţie. Multe detalii le-am discutat la distanţă, prin telefon. Dar le-am făcut pe toate cu mult entuziasm pentru că îmi place să mă implic în procesul de organizare al evenimentelor, în special când acestea ţin de familia mea.

Cine s-a implicat, cine v-a ajutat?
M-a ajutat mama cu unele întâlniri, mai ales cele legate de restaurant şi meniu. Prietena mea Cristina Podornicova, care este organizatoare de evenimente şi cu care lucrez de mulţi ani la toate evenimentele familiale, m-a ajutat cu decorul… la telefon! Tot ea a avut grijă de tort, DJ, baloane ş.a.

12459592_990761874324852_1233839155_n

După ce criterii ați ales decorul, tematica evenimentului?
Am vrut ceva drăguţ, pentru fetiţe, dar fără prea mult roz. De aici a pornit ideea. Am găsit o poză cu un decor în care predominau flori de hârtie, mi-a plăcut, m-am consultat cu Cristina şi a ieşit ceva drăguţ.

Câți naşi de botez ați ales pentru Daria?
Cei mai mulţi naşi de botez sunt din partea tatei (zâmbeşte). Nanii din partea mea sunt cupluri, iar ai lui Valentin sunt în mare parte celibatari, aşa că Daria are mai mult de zece naşi de botez.

Cum a decurs evenimentul?
Am fost foarte emoţionată înainte de botez. Ştiam că fata mea este liniştită şi eram sigură că totul va fi bine, cu toate acestea aveam fiori, probabil că toate mamele sunt astfel în asemenea momente. Sunt o norocoasă. Suntem!

Cu ce surprize și daruri au venit nanii?
Cu hăinuţe, jucării de dezvoltare, jucării de pluş, bani. O nană i-a adus o păpuşă care-i seamănă şi i-a ataşat mesajul: „Daria trebuie să aibă o copie a nanei ca să nu o uite între întâlniri”. Avem hăinuţe până la 6 ani.

Se anunță și o cumetrie?
Ne-am fi dorit să o facem anul viitor, la aniversarea primului anişor al Dariei, dar nu vom fi în ţară, se căsătoreşte prietena mea din copilărie. După ce revenim, la sigur vom organiza o cumetrie drăguţă pentru Dăriuţa.

Interviu realizat de Nunta by Aura

12431326_990761840991522_556652241_n

Libidoul scăzut se tratează cu vitamine
Articolul anterior
Xenia Deli s-a dezbrăcat pentru calendarul Love Magazine!
Articolul următor