(Poze) Iată cum arată mama-surogat a copiilor lui Filipp Kirkorov

Recent, interpretul rus Filipp Kirkorov și-a arătat cei doi copii într-un video realizat de un jurnalist în casa artistului.

separator
11160255_800493800065542_1470173006_n

Așa s-a aflat că, de fapt, mama surogat a micuților locuiește cu ei, iar copiii îi spun ”mama Natașa” și că ea se afla în casă în momentul filmărilor. Jurnaliști nu s-au mulțumit cu  această informație și au făcut investigații. Aceștia au aflat identitatea mamei surogat.

Potrivit unui site rusesc de știri, este vorba despre o femeie de afaceri pe care Filipp o cunoaște de mai bine de 10 ani și se numește Natalia Efremova, în vârstă de 48 de ani. Aceasta ar fi deținut, în trecut, o afacere legată de comercializarea articolelor vestimentare semnate de branduri, iar Filipp pășea des pragul magazinului acesteia. În scurt timp, cei doi s-ar fi împrietenit, iar Natalia, în ultimii ani, ar fi renunțat la carieră în favoarea copiilor. Acum, femeia se află mereu în apartamentul artistului, aflat într-o suburbie a Moscovei, scrie Super.ru.

Natalia Efremova a fost prezentă și la botezul fetiței, Alla-Victoria. Deocamdată informațiile apărute în presă nu au fost comentate de către Filipp Kirkorov. Din poze se vede că trăsăturile chipului acestei femei se aseamănă foarte mult cu cele ale fetiței.

Jocul erotic care-ți va condimenta vacanța
Articolul anterior
Sanda Filat renunță la numele de familie!
Articolul următor
Alte articole interesante