Scarlett Johansson a devenit mamă

Actrița ravnită de milioane de bărbați din întreaga lume și partenerul ei au urat bun venit pe lume unei fetițe pe care au numit-o Rose. Potrivit agenților, atât Scarlett, cât și micuța sunt sănătoase, dar proaspata mamică își dorește ca presa să respecte intimitatea ei și a copilului.

separator
scarlett-johansson-AP

Vedeta în vârstă de 29 de ani a ales sa fie extrem de discretă cu viața ei personală, mai ales în ultimele luni. Chiar și așa, într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Wall Street Journal în timpul turneului de promovare al filmului „Captain America: The winter soldier” Scarlett a spus că îi este foarte greu să îmbine viața profesională cu cea personală în această perioadă.

„E foarte stresant să nu poți petrece timp alături de familie din cauza faptului că alergi mereu dupa succes. Vreau să existe o lume în care să găsesc un echilibru între viața de familie și profesie. Îmi doresc din suflet să pot face măcar un film pe an, să lucrez pe cont propriu, să dezvolt lucruri, să fac teatru și, în același timp, să mă ocup de familie. Vreau să am totul, în mod egoist”, spunea Scarlett.

alte Articole interesante