Stela Popa a plâns la lansarea propriei cărți!

Zeci de mămici au venit cu picii la lansarea cărții pentru copii

separator
Îngerii Mării”, scrisă de Stela Popa. Acestea au stat în rând pentru a primi un autograf din partea autoarei.

_MG_9079

Alături de prezentatoarea TV au fost și colegii de breaslă Andrei Porubin, Daniela Jenunchi și Lilu, care au susținut-o și i-au sugerat să lanseze cât mai curând o nouă poveste.

“Cei care scriu povești întotdeauna s-au asociat cu buneii. Uite că acest clișeu vine să-l detroneze o femeie pe care o stimez, o apreciez și o iubesc foarte mult. Am citit această carte dintr-o respirație, în câteva minute. Atât de frumoasă, atât de cursivă, atât de plină de expresii frumoase și metafore și atât de clară. Este o poveste plină de durere, fantezie, suspans și aventuri. Iar sfârșitul este genial.”, a menționat Andrei Porubin.

_MG_9124

“Eu nu știam, Stela, că tu poți fi atât de diferită. Oamenii te cunosc ca o femeie serioasă, care transmite informații telespectatorilor. Iar aici, Stela ne aduce într-o lume fantastică, o lume în care poți să călătorești cu cel mic. Începutul m-a atins, e un început care doare, dar Dumnezeu întotdeauna ne pregătește o cale mai bună. Această carte merită să fie prezentă pe rafturile din casa voastră. Sper că nu e ultima. „, a declarat Lilu.

_MG_9159

Stelei Popa i-a venit ideea să scrie povestea după ce a văzut imaginea cu copilul mort despre care a scris și un articol pe blogul ei personal. Emoționată la maxim, prezentatoarea TV nu și-a putut ține lacrimile nici în fața mămicilor.

_MG_9137

“M-a impresionat povestea acelui copil adus de valuri pe mal. Recunosc că am plâns o săptămână întreagă și m-a marcat foarte mult pentru că, până la urmă, copiii nu au nicio vină. Am reacționat așa pentru că sunt mamă. Noi suntem niște norocoși pentru că trăim în pace. În nopțile de frământare, m-am gândit că pot să contribui cumva… să mă împac cu mine… Am lansat cartea în mai puțin de o lună. Sper să vă placă și să vă invit și la alte lansări.”

_MG_9133
_MG_9059 _MG_9062 _MG_9065 _MG_9067 _MG_9069
_MG_9071 _MG_9072 _MG_9073 _MG_9075 _MG_9080
_MG_9081 _MG_9083 _MG_9084 _MG_9094 _MG_9100
_MG_9103 _MG_9106 _MG_9107 _MG_9109 _MG_9111
_MG_9112 _MG_9120 _MG_9122 _MG_9129 _MG_9130
_MG_9145 _MG_9146 _MG_9152 _MG_9154 _MG_9156
_MG_9157 _MG_9165_MG_9164

 

Sorina Țurcanu

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Sucul delicios care previne cancerul, subțiază talia, detoxifiază și face sânii fermi
Articolul anterior
Unica Sport a ajuns acasă la o mămică!
Articolul următor