Tatiana Vornicescu, despre sarcină: „Nu mi se pare etic să „defilez” până în ultimele săptămâni, că voi acoperi harta”

Astăzi, Tatiana Vornicescu și-a arătat burtica de gravidă. Am fost curioși să aflăm mai multe detalii despre sarcină. Iată ce ne-am spus prezentatoarea TV!

separator

“Sunt în 17 săptămâni de sarcină, încă nu știm care e sexul bebelușului, de aceea nu avem pregătit un nume. Când a aflat vestea, soțul a fost impresionat și foarte bucuros că familia noastră devine mai mare!”, a declarat Tatiana pentru Unica.md.

În ultimul timp, prezentatoarea TV a lipsit de la ecran deoarece a avut toxicoză. Chiar dacă are multe pofte, Tatiana încearcă să le țină în frâu.

“Pofte sunt foarte multe, dar încerc să mă abțin pentru că știu cât este de complicat să le dai jos. În prima sarcină am adăugat 30 de kilograme și nu mi-a fost deloc ușor să scap de ele. Nu mi-am schimbat meniul pentru că întotdeauna am dus un mod sănătos de viață.”

13087393_1689855831232157_63184131086856555_n

Prezentatoarea TV nu va lenevi nici în ultimele săptămâni de sarcină.

“Eu întotdeauna muncesc fără zi de odihnă, pentru că am o agenție de organizare a evenimentelor. Și nici în sarcină nu voi face excepție, important este să mă simt bine! De la ecran, cu siguranță, voi pleca mai devreme, pentru că nu ar fi etic și estetic să ,,defilez „prin fața hărții până în ultimele săptămâni.”

13494785_1708335102717563_6703964600005012859_n

De asemnea, Tatiana susține că a doua sarcină nu se prea deosebește de prima. Aceasta va rămâne în continuare activă, chiar dacă are o sarcină cu de toate. Prezentatoarea TV va naște la Centrul Mamei și al Copilului.

Unica.md îi urează Tatianei sarcină ușoară!

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Piept de pui crocant cu legume și cașcaval la cuptor!
Articolul anterior
Felicia Sîrbu a aflat sexul bebelușului!
Articolul următor