Valerii Meladze i-a ales un nume biblic fiului său

Albina Djanabaeva a născut pe 2 iulie al doilea băiat de la Valerii Meladze. Părinții au hotărât să-i dea copilului un nume biblic, care are rădăcini grecești și este foarte răspândit în Georgia – Luca.

separator
1404714155

Cuplul mai are un fiu născut în 2004, pe care l-au numit Constantin,  în cinstea fratelui interpretului – compozitorul Constantin Meladze.

Valerii Meladze mai are 4 fete din căsătoria cu Irina, de care a divorțat anul acesta.

Într-un interviu interpretul a spus că își iubește foarte mult copiii, dar încearcă să fie sever cu ei. El nu este preocupat de cum va împărți moștenirea, crede că poate să câștige ca să le asigure un viitor tuturor copiilor săi.

1404714057

”Ei au cu siguranță tot de ce au nevoie. Au diferite păreri despre bani. Deocamdată niciunul nu lucrează, de aceea probabil nu înțeleg clar care este valoarea banilor. Dar Irina este o mamă severă, la fel și Albina. Important este ca acești copii să devină oameni corecți, educați, deștepți și sănătoși”, a spus Meladze.

1404714053

Pepe va deveni tătic pentru a treia oară!

Pepe va fi tată pentru a treia oară, iar marele anunț a fost făcut chiar de el, pe scenă. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în 7 luni.

Artistul a vrut să împărtășească bucuria sa cu toată lumea într-un moment special.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului.

Pepe mai are două fetițe din căsnicia cu Raluca Pastramă. Rosa și Maria sunt foarte apropiate de tatăl lor, dar și de actuala lui parteneră. Artistul a rămas în relații bune și cu fosta soție, astfel că mereu se consultă cu Raluca Pastramă în ceea ce privește educația copiilor.

Anișoara Loghin și-a încreștinat fiul Poze cu micuțul Raul

Astăzi, jurnalista Anișoara Login a publicat o fotografie de cuplu, dar și una de la creștinarea lui Raul, care a împlinit 4 luni:

„Nu era nici 6 când m-am trezit, el încă dormea…l-am privit îndelung, m-au trecut fiorii, mi-am simțit inima plină de iubire și am mulțumit a mia oară pentru că există și pentru că mi-a arătat că perfecțiunea nu e noțiune din dicționar.

Mulțumesc, Raul, pentru că ești în viața noastră! Mommy și papi te iubesc cu fiecare zi mai mult!

P.S: da, când ai bebe, sărbătorești fiecare lună, la noi e pe 15! La mulți ani, puiuț!”. 

Ionela Covali, în curând, va deveni mamă! Primele imagini cu graviduţa

Au ascuns noutatea de ochii lumii, pentru că fericirea iubeşte liniştea. În premieră, facem anunţul. Interpreta Ionela Covali va aduce pe lume un bebeluş. Cine se ascunde în burtică şi când va veni pe lume, vom afla din acest reportaj.

Cert este că interpreta, ajutată de mamă, deja şi-a făcut bagajul pentru maternitate, în care a inclus produse din gama URIAGE pentru bebeluşi. Ionela are toată încrederea în aceste produse pentru că sunt testate dermatologic, sunt non-alergice, fără parabeni şi sunt realizate pe bază de apă termală extrasă din inima Alpilor francezi.

Trucuri pentru un păr cu volum
Articolul anterior
Așa nu ai mai văzut-o! Prințesa Diana, într-o cămașă legată în dreptul buricului!
Articolul următor