Viața celor șase surori unice în lume, la 37 de ani după naștere

Janet și Graham Walton își doreau enorm să devină părinți. Dar dorința lor s-a transformat într-o adevărată provocare în viață. Femeia a încercat de multe ori să rămână însărcinată, dar în zadar. În cele din urmă, cuplul a decis să folosească tehnologia de reproducere asistată, care a dat roade doar după 12 încercări.

La aflarea veștii, soții s-au simțit în al nouălea cer. Așteptau cu nerăbdare nașterea primului lor copil. Dar când medicul a examinat-o pe Janet în a opta săptămână de sarcină, s-a descoperit că va deveni mama nu a unui copil, ci a șase bebeluși.

Janet și Graham au fost complet șocați, își doreau mulți copii, dar cel puțin nu odată. Femeia a fost internată în spital și a trebuit să rămână în spital până la nașterea bebelușilor, deoarece sarcina cu atât de mulți copii prezenta un risc crescut de avort spontan.

Pe 18 noiembrie 1983, la 31 de săptămâni de sarcină, Janet a născut șase fetițe sănătoase. Bebelușii s-au născut prin cezariană într-un spital din Liverpool, Anglia, și au devenit primele sixtuplete din lume.

„S-au născut sănătoase la 31 de săptămâni de gestație. Două dintre fete au fost plasate în incubatoare, deoarece plămânii nu au avut timp să se dezvolte suficient în uter”, a declarat Daddy Graham pentru The Guardian.

Nașterea miraculoasă a surorilor Hannah, Ruth, Lucy, Kate, Jenny și Sarah a uimit toată lumea. Viața lor era destinată să fie diferită de majoritatea celorlalți copii.

Janet și Graham cumpărau aproximativ 11.000 de scutece pe an și abia dormeau în primii câțiva ani din viața copiilor lor. Viața lor de părinți a început să semene cu cicluri nesfârșite de hrănire, schimbări de scutece și pauze scurte de somn. Dar nu numai primii ani din viața fetelor au fost dificili pentru Graham și Janet.

Mulți ani, părinții nu s-au putut odihni: școală, lecții, pubertatea fetelor și toate acestea simultan cu șase fiice în același timp. Viața familiei Walton a fost mereu în plină desfășurare!

„Primii ani ai vieții fetelor au trecut repede … Singurul lucru pe care îl regret este că nu a fost suficient timp pentru a amâna grijile și pentru a ne bucura de viața familiei noastre numeroase”, își amintește Janet.

Dar, în ciuda lipsei constante de timp, Graham și Janet erau mândri de fiicele lor. Fericirea și bucuria au domnit întotdeauna în casă. Relația surorilor între ele a fost și rămâne incredibil de puternică.

Surorile au deja 37 de ani. Acum sunt adulte și oameni de succes. Unele s-au căsătorit și și-au întemeiat propriile familii.

Sarah a devenit prima dintre surori care a avut copii – a născut o fiică, Yorgi, în 2014. Janet este încântată de nepoata ei: „Mi-a plăcut să cresc și să-mi educ fiicele. Nu pot spune că o etapă din viața lor a fost mai bună decât alta. Doar că au fost întotdeauna atât de multe lucruri de făcut încât nu ne-am putea bucura pe deplin de viața familiei noastre. Este diferit cu nepoții ”, a declarat Janet pentru Daily Mail.

Primele imagini cu Meghan Markle și Archie după înmormântarea prințului Philip. Ce mare s-a făcut fiul lui Harry
Articolul anterior
Prognoza meteo. Meteorologii anunță când vor fi +25 de grade
Articolul următor
Alte articole interesante