Video. Bebeluș de 8 luni, aruncat cu putere în piscină. Internauți revoltați: ,,Traumatizezi copilul”

Un videoclip în care apare momentul în care un bebeluș este aruncat cu putere într-o piscină a stârnit reacții acide pe internet, oamenii fiind revoltați de agresivitatea mamei. Vezi video, mai jos!

separator

Krysta Meyer, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Colorado Springs, Statele Unite ale Americii, este mama a doi copii, unul dintre ei având doar opt luni. Zilele trecute, ea a făcut public un filmuleț pe TikTok, iar internauții s-au arătat șocați.

În imaginile făcute publice, apare în timp ce-și aruncă cu putere bebelușul în piscină, pe care-l lasă câteva secunde, până se ridică la suprafață. Imaginile au fost vizionate de peste 75 de milioane de ori pe TikTok și Twitter, iar o mulțime de internauți s-au arătat revoltați de comportamentul mamei, pe care-l consideră agresiv.

”Oliver mă uimește în fiecare săptămână. Nu-mi vine să cred că se împlinesc două luni de când vine la piscină și a învățat atât de multe lucruri. E un adevărat pește”, a scris mama acestuia în descrierea filmulețului.

Deși aceasta e impresionată de fiul ei, internauții au fost revoltați, mulți dintre ei considerând comportamentul mamei mult prea agresiv. Ba mai mult, unii au reacționat pe măsură, amenințând-o cu moartea, motiv pentru care femeia a revenit cu alte expicații.

”Am primit amenințări cu moartea. Au fost oameni care mi-au spus că sunt cea mai rea mamă, că îmi traumatizez copilul. Vreau să vă spun că nu i-am pus în pericol viața. Știu că pare o nebunie, dar sunt tehnici de supraviețuire, pe care le predăm chiar și bebelușilor. Trebuie să găsească o modalitate de a ieși din apă.”, a explicat tânăra, conform antena1.ro.

Directorul Centrului de sănătate din satul Bădiceni, răpus mortal de Coronavirus
Articolul anterior
Râul Prut s-a revărsat în nordul țării
Articolul următor
Alte articole interesante