Video. O mamă și-a reîntâlnit fetița decedată cu ajutorul tehnologiei virtuale

O familie care și-a pierdut fetiță de 7 ani în 2016 a avut șansă de a o revedea cu ajutorul tehnologiei în cadrul unui show realizat de o televiziune coreeană, relatează Daily Mail.

separator
Mama fetiței a putut să o atingă, să se joace cu ea și să-i vorbească, în timp ce micuța a asigurat-o că nu mai are dureri.

Compania coreeană Munhwa Broadcasting Corporation (MBC) a reconstituit față, corpul și vocea fetiței într-un mod cât mai apropiat de realitate.

„Mi-a lipsit mama mea foarte mult”. Mama și-a reîntâlnit fiica într-o grădina. Micuța a întâmpinat-o zâmbind. „Dragă mea, mi-a fost dor de ține,” i-a spus mama, în timp ce atinge replică digitală a fetiței sale. Micuța cu ochii strălucitori și părul negru a întrebat-o pe mama ei unde a fost și dacă se gândește la ea. Această i-a răspuns: „Tot timpul.” „Mi-a lipsit mama mea foarte mult,” a spus fetiță la rândul sau.

Jang a ezitat la început să atingă copia digitală a fiicei sale, dar și-a făcut curaj după ce Nayeon a insistat să o țină de mâna, într-un moment emoționant împărtășit din public de tatăl, fratele și sora copilei.

La un moment dat, fetița i-a înmânat mamei sale o floare spunând: „Mami, poți vedea că nu mă mai doare, nu?

„La sfârșitul acestei călătorii magice, Nayeon s-a culcat, spunând că este obosită, iar mama ei și-a luat rămas bun. Jang poartă un colier cu cenușă fiicei sale și a mărturisit că a realizat documentarul pentru a-i ajută și pe alții care și-au pierdut un membru al familiei.

„La trei ani de la moartea ei, simt că ar fi trebuit să o iubesc mai mult decât să-i duc dorul și să mă simt rău, pentru a fi suficient de puternică când urmează să ne revedem. Sper că mulți dintre cei care au urmărit showul își vor aduce acum aminte de Nayeon,” a spus mama.

Sursa

Testele pentru depistarea Coronavirusului de tip nou au ajuns în Republica Moldova
Articolul anterior
Video. Momentul în care un doctor chinez se prăbuşeşte la pământ din cauza faptului că este epuizat
Articolul următor
Alte articole interesante