Video! ,,Tu îmi ești Soarele și Luna” – Gloria Gorceag a lansat cel mai emoționant videoclip despre dragostea maternă

Gloria Gorceag a lansat un minunat videoclip dedicat mamelor și dragostei acestora pentru copiii lor! Fiind ea însăși mama unui băiețel în vârstă de 2 anișori și inspirată profund de sentimentele maternității, interpreta a dat viață unei piese superbe în care o mamă își cântă dragostea și dorul pentru copilașul ei.

separator

Nopți greli, nopți nedormite, griji înmulțite, dar atât de multă iubire și împlinire șterg toate urmele de oboseală și îți dau forțe nebănuite pentru a te ridica, din nou și din nou – sunt lucruri pe care nu le știu decât mamele!

Piesa ,,Soarele și Luna” (cântec de leagăn) este o dedicație pentru toate mămicile care iubesc necondiționat, ne spune interpreta Gloria Gorceag, mama lui Leo:

,,Pentru toate mamele din lume ❤️. Pentru mamele care caută echilibrul între familie şi job, pentru mamele care, poate, nu se mai simt pline de încredere atunci când se privesc în oglindă, pentru mamele care mai obosesc din cauza grijilor şi rutinei. Pentru mamele care pur si simplu îşi iubesc necondiţionat copiii”.

Versurile sunt scrise din inimă chiar de către interpretă, în timp ce aceasta se afla în minunata perioadă a gravidității. Gloria ne-a dezvăluit cum a luat naștere videoclipul piesei ,,Soarele și Luna”.

,,Am scris versurile când eram însărcinată, mi-a luat ceva timp să decid să le arăt tuturor, pentru că e o melodie foarte, foarte adevărată și despre mine. Atunci când au auzit-o câțiva oameni dragi, mi-au zis că trebuie neapărat lansată. Iar când am ales echipa de filmare mi-am dorit ca regizoarea să fie mamă și ea, pe aceeași lungime de undă cu mine. Să înțeleagă din jumătate de frază ce-mi doresc în acest video. Eu cred că nouă ne-a reușit ceea ce ne-am propus: să arătăm că maternitatea nu e întodeauna roz, sunt la mijloc griji, nopți nedormite, sechele emoționale, o imagine diferită de ceea ce ți-ai dori să vezi atunci când te privești în oglindă. Dar, până la urmă, maternitatea e minunată și toate sacrificiile se merită”, a declarat interpreta pentru Unica.md.

Echipa de creație: Radu Duminica, Serghei Iarovoi, Vitalie Catana, Smally Music

Video production: Viction Media Production
Director imagine: Ion Ștefanschi
Executive producer, scenography, edit: Victoria Sanduta

Actori: Mirela Urușciuc, Ludmila Adamciuc, Nicoleta Rogac, Cristina Culish, Olesea Romaniuc, Doina Popan. MUA / Hair: Corina Creciun, Cristina Popa; Outfit: Nicole Storm

Vizionare plăcută!

 

Încă 11 oameni au pierdut lupta cu virusul Covid-19. Bilanțul a ajuns la 908 victime
Articolul anterior
Grecia a prelungit interdicțiile de intrare în țară pentru cetățenii moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante