Video! Victoria Grejdean-Voloceai, medic obstetrician-ginecolog, dezvăluie graviduțelor cum pot avea o sarcină activă

Sportul are numeroase beneficii pentru sănătate, iar în timpul sarcinii există chiar mai multe motive să continui să faci mișcare: exercițiile fizice contribuie la sănătatea și bunăstarea viitoarei mămici și a bebelușului. În mod sigur, practicarea sportului în sarcină este recomandată sub supravegherea medicului specialist, iar un instructor de sport, specializat în acest domeniu, îți poate oferi cele mai utile sfaturi și indicații adaptate fiecărui trimestru de sarcină.

separator

Victoria Grejdean-Voloceai, Doctor în științe medicale, asistent universitar și medic obstetrician-ginecolog ne-a povestit despre cum este posibil să ai o sarcină activă! În special în această perioadă, graviduțele pot face sport acasă, online, fiind ghidate de către un instructor calificat!

Aflați mai multe detalii despre Cursul Online de Nutriție și Sport pentru însărcinate la webinar-ul gratuit din 25 iunie! Mai ai o zi în care reușești să te înregistrezi!

În cadrul weninar-ului, vei afla cum să te alimentezi corect, cum să ai o sarcină activă și să îți ușurezi travaliul și nașterea!

Totodată, vei avea parte de un antrenament gratuit cu Aliona Trifan, instructor Unica Sport cu o experiență de peste 8 ani cu femei însărcinate! Înregistrează-te accesând link-ul Webinar pentru Graviduțe

 

Adela Popescu a ajuns de urgență la spital. Speră să nu fie nevoie de intervenţie chirugicală
Articolul anterior
Un tânăr de 33 de ani din nordul țării s-a înecat, după ce a fost luat de viitură
Articolul următor
Alte articole interesante