„Vreau un tată bun”. Scrisoarea pentru Moș Crăciun a unui băieţel de 7 ani a atins mii de oameni

O scrisoare emoţionantă a unui băieţel de 7 ani pentru Moş Crăciun a făcut înconjurul lumii în această săptămână. Dorinţa sa a fost citită, printre lacrimi, de zeci de mii de persoane şi a atins inimile tuturor.

Mama lui a observat scrisoarea în rucsac și a fost atât de emoţionată încât adăpostul pentru violență domestică în care locuiesc a postat-o pe pagina lor de Facebook.

Copilul a fost nevoit să fugă de acasă, alături de mama sa

„Dragă Mosule,

A trebuit să părăsim casa. Tata era supărat. A trebuit să facem toate treburile. Tata obține tot ce-şi doreşte de fiecare dată. Mama a spus că este timpul să plecăm și ne va duce într-un loc mai sigur, unde să nu ne fie frică. Sunt încă neliniştit. Nu vreau să vorbesc cu ceilalți copii. Ai de gând să vii de Crăciun? Nu avem nimic din lucrurile noastre aici. Poți să aduci niște cărți cu capitole, un dicționar, o busolă și un ceas? De asemenea, vreau un tată foarte, foarte bun. Poți să faci și tu asta?

Cu dragoste, Blake.”

Scrisoarea sa a devenit virală, atingând inimile oamenilor din întreaga lume.

„Nu am anticipat niciodată că va primi atenția pe care a primit-o”, a declarat Kathryn Jacob, președintele și CEO-ul adăpostului nonprofit SafeHaven.

De când adăpostul a postat scrisoarea au primit o mulțime de donații şi cadouri de sărbători pentru copiii care stau la adăpost, inclusiv toate darurile pe care le-a cerut Blake.

sursa

Durere fără margini! Un bebeluș de 10 luni din Hâncești s-a înecat mortal cu o bucată de salam

Un copil de 10 luni a murit sufocat cu o bucată de salam. Tragedia s-a petrecut eri, 21 aprilie, în jurul orei 21:17 în orașul Hîncești. La

Surse de calciu in alimentatia bebelusului si a copilului mic

Potrivit datelor preliminare, o mamă cu copiii ei – un bebeluș de 10 luni, o fetiță de 8 ani și un băiețel de 5 ani, au venit să-și viziteze bunica. Aceștia erau însoțiți de partenerul femeii, în vârstă de 25 de ani, relatează rupor.md. Copiii au fost lăsați nesupravegheați.

Copiii mai mari i-au dat celui mic o bucată de salam. Mama a încercat să acorde copilului primul ajutor. Copilul a murit înainte de sosirea medicilor. Oamenii legii au demarat o anchetă cu privire la incident pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

Anastasia Fotachi, ședință foto superbă cu burtica, înainte de naștere

Anastasia Fotachi trăiește una dintre cele mai emoționante perioade din viața unei femei. Tânăra este însărcinată pentru prima oară și urmează să devină mamă. Modelul își încântă urmăritorii cu imagini superbe care îi dezvăluie burtica grațioasă și rotunjoară, meninținându-se într-o formă maximă.

Tânăra care este căsătorită cu omul de afaceri Gabriel Stati a mărturisit pe pagina sa de Instagram că acest an i-a bucurat pe cei doi cu ,,atâtea evenimente frumoase și importante”.

„Și de parcă nu ar fi fost de-ajuns – Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă unul… Mă trezesc în fiecare dimineață și nu îmi vine să cred că asta e viața mea.”

,,Frumusețe de mamică”, ,,tare bine te prinde burtica”, ,,în anul 2023, graviduţele sunt cele mai frumoase mămici”, au comentat internauții.

Anastasia Fotachi are o comunitate de peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.

Modelul Anastasia Fotachi a fost cerută în căsătorie! Cum arată inelul și  când va avea loc nunta | Unica.md
Anastasia Fotachi a împlinit 25 de ani. Cum a fost surprinsă de iubitul  său, omul de afaceri Gabriel Stati | Unica.md

Nu a reușit să ajungă la maternitate! O tânără de 22 de ani a născut o fetiță acasă

O tânără de 22 de ani a născut o fetiță în condiții de prespital. Ea a fost asistată de medicii de la ambulanță, deoarece nașterea a survenit spontan, informează Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

O tânără a născut o fetiță acasă, fiind asistată de medici

La data de 20 aprilie, ora 11:42, Dispeceratul comun de urgență al IMSP, din cadrul CNAMUP, a înregistrat un apel pentru acordarea asistenței medicale de urgență unei femei gravide în 38-39 săptămâni, care avea deja contracții și prezenta simptome de debut al nașterii.

O echipă de asistență medicală urgentă al PAMU Călărășeuca, din cadrul SAMU Ocnița, s-a deplasat imediat. Ambulanța a ajuns în orașul Otaci timp de șase minute.

Așa cum nașterea a survenit spontan, tânăra a fost asistată la domiciliu. Astfel, femeia în vârstă de 22 ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

Ulterior, mama și copilul au fost spitalizați în stare satisfăcătoare la Maternitatea Spitalului Raional Edineț, pentru îngrijiri medicale corespunzătoare.

Sărbătoare în Israel, în piața centrală din Betleem. Sute de oameni s-au adunat în oraşul în care s-a născut Iisus
Articolul anterior
Haine marca Putin. La Moscova, s-a deschis primul magazin care poartă numele președintelui Rusiei
Articolul următor