Webinar cu titlu GRATUIT despre alimentație și sport pentru toate graviduțele!

Fiecare viitoare mămică trăiește cu emoții mari cea mai importantă perioadă din viața ei, aflându-se în așteptarea bebelușului său, iar o sarcină sănătoasă și o naștere ușoară sunt ceea ce își doresc toate graviduțele!

separator

Dacă ești viitoare mămică sau planifici să concepi un copil, cu siguranță, știi că alimentația echilibrată și activitatea fizică regulată sunt esențiale în perioada sarcinii – acestea asigură confortul unei sarcini sănătoase și un mediu favorabil de dezvoltare pentru cel mic.

Dieta corectă și sportul în timpul sarcinii te ajută:

– să ai un somn liniștit și bun

– să ai o stare de bine și echilibru psiho-emoțional

– să controlezi greutatea acumulată în timpul sarcinii

– exercițiile fizice în sarcină reduc durerile de spate, îmbunătățesc circulația sângelui la nivelul placentei și previn diabetul gestațional

– mișcarea îmbunătățește drenajul limfatic și previne aparația edemelor și venelor varicoase

– rezistența și tonusul muscular pregătesc corpul pentru un travaliu ușor

– pregătirea corectă în timpul sarcinii ajută corpul să revină mai rapid la o greutate normală după naștere

Cum să te alimentezi în perioada sarcinii, care sunt exercițiile recomandate pentru graviduțe la fiecare termen de sarcină, cum să ai o sarcină activă, ușoară și să-ți pregătești corpul pentru naștere și refacerea rapidă în peroada post-partum?

Toate aceste beneficii le oferă Cursul de Nutriție și Sport pentru însărcinate, lansat de Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com.

Cursul pentru însărcinate pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a avea o alimentație sănătoasă și o pregătire fizică corectă pe perioada sarcinii. Vei afla multe sfaturi utile de la instructorul specializat în domeniu, Aliona Trifan, pentru a te menține în formă inclusiv în această perioadă importantă, practicând exerciții pentru însărcinate, online, chiar în confortul casei tale!

Înregistrează-te la un webinar și antrenament gratuit pentru graviduțe! 

Împreună cu Aliona Trifan, antrenor Unica Sport cu o experiență de peste 14 ani și cu 8 ani de experiență ca antrenor de însărcinate, fiecare graviduță poate participa la webinar-ul cu titlu GRATUIT pentru însărcinatele dornice de a afla informații noi despre ce înseamnă să ai o sarcină activă, care sunt beneficiile alimentației sănătoase și a sportului în timpul sarcinii si cum îți poși ușura nașterea!

O proaspătă mămică care s-a bucurat de o pregătire corectă și sănătoasă în timpul sarcinii, povestește despre experiența minunată de care a avut parte fiind ghidată de instructorul Unica Sport, Aliona Trifan! Urmărește video-ul de mai jos!

Webinar-ul cu nutriționista Galina Tomaș și instructorul Unica Sport Aliona Trifan va avea loc pe 25 iunie. Pentru a participa live la webinar sau pentru a primi înregistrarea pe email și a o reprivi în orice moment înregistrați-vă accesând acest link Webinar gratuit pentru Graviduțe.

Cum să previi apariţia varicelor!
Articolul anterior
Artistul Marcel Pavel a fost internat cu simptome acute de Coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante