Will Smith și soția lui au fost investigați de Protecția Copilului

Soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, și-a amintit când Serviciile de Protecție a Copilului au apărut la ușa ei pentru a investiga dacă fiica ei, Willow Smith, de 19 ani, era înfometată de cuplu.

separator
Actrița își amintește cât de „furioasă” a fost după ce Protecția Copilului a fost sunată să investigheze starea de sănătate a fiicei sale, în anul 2014. O investigație a început în cadrul Protecției Copilului după ce s-a primit o plângere cum că perechea formată din Jada și Will Smith își înfometează fiica.

„A fost prima dată când am fost realmente furioasă”, a explicat actrița. „Mă uitam la doamna aceea și mă gândeam cum ar putea să ajute atâția alți copii, în loc să-și piardă timpul cu un copil care are absolut tot ce are nevoie”, mărturisește Willow.

Cele două au continuat să vorbească despre cele întâmplate, Jada mărturisind că Willow își propusese să o tachineze pe reprezentanta Protecției Copilului. „Deja cred că te înfometăm, o să ieși mâncând un bol de cereale la ora două spunând că asta e prima ta masă?”, a mărturisit Jada, potrivit avantaje.ro.

„Am ieșit mâncând exact pentru că au spus că mă înfometați. Mi-am propus să mânânc întreg interviul”, a spus Willow. În cele din urmă, Jada consideră că experiența i-a apropiat și mai mult ca familie și că, datorită acelui incident, copiii ei au înțeles care sunt dezavantajele celebrității.

Rihanna ascultă piesele trupei The Motans! Iată dovada
Articolul anterior
O vedetă de peste Prut se ia de tații care împing cărucioarele prin parc: sunt niște sclavi
Articolul următor
Alte articole interesante