Xenia Sobchak a explicat de ce nu-și va boteza fiul

Cunoscuta jurnalistă, politiciană și activistă din Rusia, Xenia Sobchak, este un exemplu evocator despre cât de mult se poate schimba caracterul și viziunea unei femei după nașterea copilului. Xenia și soțul ei, Maxim, au un stil aparte pe care îl aplică în creșterea fiului lor, Platon.

separator

Cei doi părinți nu își laudă niciodată fiul, și nu permit nici celor din jur să o facă. În schimb, ei încearcă să-și dezvolte la maxim copilul. Totodată, în luna noiembrie, Platon va împlini 2 ani, însă micuțul încă nu a fost botezat. Xenia Sobchak a dezvăluit care este motivul.

Mulți părinți își încreștinează copii crezând că botezul este un fel de ritual de protecție, care îi va proteja de pericolele fizice și psihice. Xenia are totuși o opinie diferită: ea consideră că fiul ei ar trebui să facă alegerea independent atunci când va crește pe baza a ceea ce va învăța despre religie, alegând direcții confortabile pentru el, nu pentru părinți.

Această poziție este oarecum atipică pentru societatea modernă, deoarece majoritatea mamelor încă încearcă să urmeze tradițiile vechi de secole ale strămoșilor lor. Bineînțeles, unui copil de la o vârstă fragedă trebuie să i se insufle spiritualitatea, să fie învățat să trăiască corect în raport cu el și cu alții, să cunoască diferențele culturale și religioase ale diferitelor națiuni.

Imagini noi de la cununia Kătălinei Rusu!
Articolul anterior
În ce condiţii locuieşte fiica Andreei Esca în Anglia. Tânăra şi-a filmat camera de cămin
Articolul următor
Alte articole interesante