,,Битва экстрасенсов” a ajuns și în Moldova. Producătorii show-ului televizat anunță casting pentru prezicători

Pe 20 iulie, la Chișinău, va avea loc castingul pentru cel mai popular proiect ezoteric din Rusia ,,Битвa экстрасенсов”, difuzat la postul tv TNT.

separator
În Moldova, castingul se desfășoară pentru prima dată în 12 ani de existență a proiectului televizat. Scopul principal al proiectului este de a găsi oameni cu abilități neobișnuite și, împreună cu audiența, să verifice ce pot face.

Participanții la proiect sunt supuși celor mai dificile încercări, privesc în trecut, prezic viitorul, comunică cu lumea morților, într-un singur cuvânt fac tot ce nu poate face o persoană obișnuită.

,,Битвa экстрасенсов” este unul dintre cele mai populare proiecte ezoterice în toată lumea. Participanți din Statele Unite, Germania, Portugalia, Marea Britanie, Iran, Bulgaria și, bineînțeles, țările învecinate: Estonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Georgia, Azerbaidjan și Armenia, au participat în proiect. Acum, producătorii își doresc să găsească participantul puternic din Moldova. Dacă consideri că ai un psihic puternic și nu ești indiferent față de durerea altcuiva, te poți înscrie în proiect.

Lasă cererea de participare printr-un apel la 022809709 sau trimite cererea la adresa poștală: es@exclusivsh.md. Aplicațiile prin telefon sunt acceptate în zilele lucrătoare de la 10:00 la 18:00.

sursa: www.aif.md

O moldoveancă a adus Spitalului Clinic din Bălți un ajutor umanitar de peste 150 de mii de euro
Articolul anterior
Un avocat din Chișinău a fost condamnat la închisoare pentru relații sexuale cu o minoră de 13 ani
Articolul următor