10 bărbați gay după care se dau în vânt femeile

„Nu-i adevărat!” aceasta este prima ta reacție atunci când afli că actorul sau interpretul preferat este gay. Este sexy și o adevărată tentație pentru femei, și nu este corect să-și dorească pe altcineva. Iată 10 bărbați frumoși și celebri pe care mii de femei i-ar vrea în patul lor, doar că  sunt homosexuali.

separator

1. Matt Bomer

Brunet cu ochi albaștri pătrunzători, Matt Bomer e imposibil de ignorat. În „White Collar” îți ia mințile, iar în „Magic Mike” când îl vezi la patru ace sau când dansează senzual și dă totul jos este irezistibil. În viața de zi cu zi, are 3 copii și un partener, Simon Halls, agent la Hollywood.

2. Ricky Martin

Ricky Martin a fost considerat mult timp latin lover-ul muzicii. Arată perfect, dansează divin, dar culmea  are un iubit Carlos și doi băieți născuți cu ajutorul unei mame surogat, Matteo și Valentino.

3. Zachary Quinto

A fost răul cel mai bun în „Heroes”, unde l-a jucat pe Sylar. Frumusețea lui însă îi aparține doar partenerului său de viață, Jonathan Groff.

4. Tom Ford

Este masculin, talentat și bogat. Unul din cei mai apreciați designeri din lume, vestit pentru costumele lui bărbătești fără cusur și reclamele deocheate. Însă pe cât de bine arată, pe atât de gay este.

5. Neil Patrick Harris

Fustangiu în „How I Met Your Mother”, Neil Patrick Harris este un bărbat fidel logodnicului său în viața de zi cu zi. Plus, că au și doi copii împreună.

6. Adam Lambert

A fost nevoit să-și ascundă preferințele sexuale în timpul concursului „American Idol” pentru a nu atrage atenția negativă a publicului. Însă după terminarea show-ului, Adam Lambert a recunoscut că este gay, fiind surprins sărutându-și iubitul în public.

7. Rupert Everett

Un James Dean contemporan, Rupert Everett nu a renunțat niciodată la aerul lui de băiat rău. În anii ’90 a recunoscut public că este homosexual și, în ciuda tuturor așteptărilor, această confesiune i-a adus mai multe oferte în filme importante.

8. Jim Parsons

În „The Big Bang Theory” joacă rolul unui asexual, iar în viața reală este homosexual.

9. George Michael

Un sex-simbol al anilor ’90, George Michael era nu doar un chip frumos, ci și o voce superbă. Cine nu fredoneaza „Last Christmas” în preajma Sărbătorilor?

10. Chris Colfer

Chris Colfer, puștanul din Glee cu ochi de căprioaă și voce suavă, nu este homosexual doar în serial, ci și în viața reală.

Sursa: http://www.euforia.tv

Antonina Samoil- polițistă, soție devotată și o mamă iubitoare
Articolul anterior
Vera Brejneva- a făcut o declarație șocantă!
Articolul următor