10% din cireșele vândute, distribuite gratuit medicilor din prima linie

„Consilier municipală, Aliona Mandatii, a demarat o campanie „dulce” prin care 10% din canitatea cireșelor vândute este distribuită gratuit medicilor din prima linie.”

separator

„Vă mulțumim tuturor, celor care ați cumpărat cireșele și, astfel, ați contribuit direct la donație” scrie Platforma DA, potrivit diez.md.

„Din volumul cireșelor cumpărate de voi, 10% și mai mult noi livram cirese către spitale. Țin sa va aduc la cunostință că am livrat cirese către Centrul de triere COVID-19 de la Moldexpo, Spitalul Nr1, Maternitatea nr2, Spitalul Ignatenco, Spitalul Ministerului Sănătății, Spitalul Arhangelul Mihail, Spitalul sf.Treime.

Astăzi si mâine vom merge către alte spitale, ajutați-ne în continuare să facem lucruri frumoase. Prin faptul că procurați cireșe de la noi, contribuiți la vitaminizarea lucrătorilor medicali care sunt epuizati la maxim și au nevoie ca niciodată de susținerea noastră! Vă așteptăm!”

La această campanie Aliona Mandatii este ajutată de colegii din fracțiunea Platformei DA din CMC, Aliona Doroş, Rotari Sergiu, Iurie Tesa, Ion Macovei, Verbițchi Ruslan, Ina Gaidău care distribuie lăzile cu cireșe la spitale.

La un moment dat a pus umărul la cărat lăzi și Andrei Nastase: medicii astăzi sunt pe primul loc al priorităților noastre”.

Coronavirusul a făcut încă cinci victime în țara noastră
Articolul anterior
În Chișinău, a fost demolată piața de lângă magazinul ,,1000 de mărunțișuri”
Articolul următor
Alte articole interesante