10 motive pentru a procura chiar acum bilete la seminarul Bebetter

Platforma BeBetter, organizatoarea seminarului “Reducem riscurile: Instrucțiuni de supraviețuire în jungla urbană”, îți prezintă 10 motive relevante pentru care merită să vii la acest training.

separator

Speakerii evenimentului sunt doi oameni de știință ucraineni, consacrați în domenii precum genetica și cronobiologia, Alexander Kolyada și Olga Maslova.

Deci, nu sta mult pe gânduri! Acest eveniment este pentru tine dacă:

  1. Vrei să afli care sunt metodele eficiente de neutralizare a factorilor nocivi din “jungla urbană” în care trăim și care ne afectează calitatea vieții în mod direct.
  2. Vrei să trăiești mult și sănătos fără să renunți la micile plăceri ale vieții.
  3. Vrei să cunoști secretele unui somn calitativ, care regenerează organismul după tot stresul de peste zi și care îți oferă energia necesară pentru ziua următoare.
  4. Vrei să afli care este factorul ce determină schimbarea ritmului biologic, același factor care mai și produce melatonina – hormonul somnului calitativ, regenerator.
  5. Vrei să știi cum poți face diferența dintre dietele drastice, cu efecte pe termen scurt, care stresează psihologic și care se dovedesc a fi un șoc pentru organismul uman și cele autentice, sănătoase și inofensive pentru corpul uman.
  6. Vrei să te cunoști mai bine din punct de vedere biologic, pentru a putea lua decizii corecte în raport cu modul tău de viață.
  7. Vrei să faci diferența dintre miturile „întineririi” și, de partea cealaltă, să primești, de la sursa directă, rezultatele cercetărilor științifice ce demonstrează că organismal uman nu poate “întineri”, însă are capacitatea de a-și încetini îmbătrânirea, dacă îi sunt create aceste premize.
  8. Vrei să adresezi întrebări directe și să afli răspunsuri relevante, cu privire la subiectele seminarului, menționate mai sus, și pe care le vor aborda speakerii ucraineni, Alexander Kolyada și Olga Maslova.
  9. Vrei să te cizelezi și să te perfecționezi continuu, prin eventuale schimbări potrivite ale comportamentului tău față de propria persoană.
  10. Vrei un preț rezonabil și accesibil pentru participarea ta la un eveniment care vine să contribuie cu informații indispesabile pentru tine, așa încât să-ți creezi mai ușor platforma spre o viață mai bună, într-o perioadă în care schimbările din jurul nostru se produc cu o viteză uluitoare, iar adaptarea trebuie să fie una rapidă și armonioasă.

Trebuie să mai știi că prețul biletelor este de doar 250 de lei, întrucât BeBetter își asumă cea mai mare parte din cheltuielile de organizare.

Biletele pot fi procurate online prin intermediul platformei iticket.md. Grăbește-te, jumătate dintre bilete au fost deja vândute. Sâmbătă, pe 26 octombrie, la ora 11:00, ești așteptat la seminarul “Reducem riscurile: Instrucțiuni de supraviețuire în jungla urbană”.

Evenimentul va avea loc în incinta hotelului Jolly Allon.

Modelul Miranda Kerr a devenit mamă pentru a treia oară
Articolul anterior
Aura lansează o nouă piesă, despre fericire: ,,Îmi arunc în aer inima, prinde-o tu, ține-o strâns!”
Articolul următor
Alte articole interesante