#10yearschallenge cu Ana Cernicova! Cum arăta artista în urmă cu 10 ani și povestea emoționantă de viață

#10yearschallenge este provocarea care face senzație în aceste zile. Oameni obișnuiți și vedete își postează pe rețelele de socializare poze de acum 10 ani și de astăzi.

separator

Soprana Ana Cernicova a acceptat provocarea și a povestit, în premieră, într-o postare emoționantă pe pagina sa de facebook, cum s-a schimbat viața sa în doar 10 ani: despre cum s-a îndrăgostit și a devenit tânără mamă, despre responsabilitățile și greutățile unei tinere mame, muzică, carieră, divorț… și puterea de a înfrunta durerile și a începe o nouă viață.

,,Nu-mi vine să cred că acea domniță din stânga sunt tot eu… doar ca 10 ani în urmă… câștigătoare trofeului “Doua inimi gemene”, elevă la Colegiu de Muzică la Muzicologie… definitiv alt om…. de fapt copil, o fetiță visătoare, care “știa” totul și percepea viata în roz… dar de fapt nici nu-și imagina câte metamorfoze și cât de radical se va schimba viata ei din acel moment…”, scrie artista.

,,În scurt timp, s-a îndrăgostit pentru prima dată, atât de sincer, atât de tare. Apoi a aflat că va deveni mămică. S-a căsătorit. Nu i-a fost ușor să realizeze din start ca din acel moment va trebui să devină alt om, căci avea deja alte responsabilități și ca din ziua aceea nu mai este un copil. Totul s-a întâmplat foarte repede și nu a fost pregătită. Urma să se schimbe, să se descurce, sa se maturizeze brusc, să accepte, să închidă ochii la multe lucruri dureroase…

Viața de familie nu a fost deloc ușoară și doar dragostea și speranța îi dădeau forțe și credință că totuși va fi mai bine… însă visele s-au spulberat, unica raza de soare a fost ea, fetița ei. A răbdat mult, căci așa se zice, femeia trebuie să rabde… dar la un timp devenise deja imposibil, totul are o limită și… a divorțat.
S-a întrebat mereu de ce i s-au dat aceste dificultăți în viață? Cu ce a greșit? Care este secretul fericirii?
Școala dură a vieții au schimbat-o foarte mult și fizic și în interior.

S-a schimbat spre bine, a înțeles multe adevăruri: a devenit mai bună, mai iubitoare, mai înțelegătoare, a învățat să ierte și să nu mai învinovățească pe nimeni, într-un cuvânt evident, mai experimentată. Iar în suflet s-a reîntors aceeasi stare – acel copil, acea fetiță visătoare. Viata ta depinde doar de tine, iubește, schimbă, învață, perfecționează-te, muncește și niciodată nu uita să-ți asculți inima 💖 #10yearchallenge #10yearschallenge”.

Ilinca Avram și Aurelian Temişan vor prezenta show-urile Eurovision România
Articolul anterior
Momentul în care fetița de 9 ani este lovită pe zebră, a fost surprins de camerele video
Articolul următor
Alte articole interesante