12 cluburi de noapte au fost amendate

12 cluburi de noapte din ţară au fost sancţionate, săptămâna trecută, pentru că şi-au desfăşurat activitatea după orele 22:00.

Anunţul a fost făcut de către secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Sergiu Golovaci.

„În urma raziilor care s-au desfăşurat atât în Chişinău, cât şi în alte localităţi din republică, au fost documentate de către poliţie că s-au organizat diferite activităţi distractive după orele 22:00 şi cu părere de rău cu încălcarea tuturor normelor care sunt obligatorii de a fi respectate. 12 astfel de încălcări au fost documentate pe parcursul săptămânii precedente. 

Practic jumătate din aceste activităţi au fost organizate repetat şi vreau să spun că în privinţa acelor agenţi economici, organizatori şi administratori de cluburi şi instituţii a fost aplicată amenda maximă prevăzută de legislaţia în vigoare”, a declarat Sergiu Golovaci. 

Secretarul de stat al MAI a menţionat că restaurantele şi cluburile de noapte vor fi şi în continuare una din priorităţile de monitorizare a organelor de poliţie. 

sursa: www.publika.md

Covid-19: Moldovenii cu forme ușoare nu se testează și nu se adresează la medic. Explicaţia vine de la Ministerul Sănătăţii
Articolul anterior
Liderii UE au ajuns la un acord privind recunoaşterea reciprocă a testelor rapide antigen pentru Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante