13 moldoveni infectați cu Coronavirus, au murit în ultimele 24 de ore. Bilanțul urcă la 707 victime

În ultimele 24 de ore, 13 pacienți infectați cu Covid-19, au pierdut lupta cu infecția. În R. Moldova, până în prezent, virusul a făcut 707 victime. Trei dintre pacienți, aveau vârsta de 42, 43 și 48 de ani.

separator

Deces 695: Femeie de 80 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 4 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: pacreatită cronică, hipertensiune arterială, diabet zahart.

Deces 696: Bărbat de 42 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 11 iulie, la SpitaluL Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă, obezitate.

Deces 697: Femeie de 67 ani, din raionul Orhei. Transferată la data de 13 iulie, de la Spitalul Raional Orhei la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, diabet zaharat.

Deces 698: Bărbat de 68 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 2 iulie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: cancer.

Deces 699: Femeie de 75 ani, din raionul Basarabeasca. Femeia a decedat la domiciliu, fiind refuzată spitalizarea. Comorbidități: insuficiență cardiacă gr. III, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr.III.

Deces 700: Bărbat de 78 ani, din raionul Criuleni. Transferat la data de 16 iulie, de la Spitalul Raional Criuleni, la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: cardiomiopatie, boală toxică a ficatului.

Deces 701: Femeie de 48 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 21 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, tulburare psihotică polimorfă cu semne de schizofrenie.

Deces 702: Femeie de 43 ani, din raionul Florești. Transferată la data de 7 iulie, de la Spitalul Raional Florești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, pancreatită cronică, sindrom hepato-renal.

Deces 703: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 7 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cardiopatie hipertensivă.

Deces 704: Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 19 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică, hipertensiune arterială.

Deces 705: Bărbat de 81 ani, din raionul Ocnița. Internat la data de 26 iunie, la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică.

Deces 706: Bărbat de 55 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 707: Femeie 51 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomioptie hipertensivă, hipertensiune arterială.

327 de noi cazuri de Covid-19, confirmate în Moldova
Articolul anterior
Departe de frică și coronavirus! Natalia Gordienko și fiul ei se bucură de o vacanță frumoasă în Turcia
Articolul următor
Alte articole interesante