14 elevi și o profesoară au fost răniți cu cuțitul într-o școală din Rusia

Elevii și profesoara au fost răniți astăzi într-o școala din regiunea Permi, Rusia, după ce doi tineri s-au luat la harță cu cuțitele. Unul dintre ei, este un elev din clasele mari din această instituție, iar celălat este un fost absolvent. Cei doi au fost reținuți de polițiști și urmează să fie interogați.

separator

Potrivit RIA Novosti, 12 persoane au fost duse la spital. Iar profesoara și doi elevi de 15 și 16 ani se află în stare gravă, ei fiind înjunghiați în regiunea gâtului.Cei doi atacatori au pornit conflictul din cauza disprețului unuia față de altul. Iar elevii au fost răniți cu cuțitul, în momentul când au încercat să-i despartă. Ca rezultat, au primit diverse leziuni atât cei care au intervenit, dar și cei doi buclucași. Mama unuia dintre elevi a menționat pentru RIA Novosti, că profesoara i-a salvat pe mai mulți elevi, împingând atacatorul de la ei.

Potrivit informațiilor, unul dintre instigatori a stat anterior, la evidență în dispensarul psihoneurologic. Pentru astăzi, lecțiile au fost suspendate, iar cei peste 700 elevi au fost evacuați. Copiii şi părinţii lor sunt consultați de psihologi.

Sursa

Rețeta celor mai bune jeleuri de casă
Articolul anterior
A fost instituită linia fierbinte pentru apropiații victimelor accidentului de lângă Todirești
Articolul următor
Alte articole interesante