248 de servicii online vor fi disponibile pe noua versiune a portalului electronic Servicii Publice care a fost lansată

Serviciile publice prestate de autoritățile din Republica Moldova vor fi înregistrate într-un sistem informațional, care va fi administrat în mod transparent și cu maximă comoditate pentru beneficiari – cetățeni și mediul de afaceri. Versiunea nouă a Portalului Servicii Publice a fost lansată astăzi de Agenţia de Guvernare Electronică.

Prezent la eveniment, vicepremierul pentru Digitalizare, Iurie Ţurcanu, a relevat că portalul va include toate serviciile publice prestate de autoritățile administrației publice centrale de specialitate, cu posibilitatea includerii și a serviciilor publice prestate de către autoritățile administrației publice locale. De asemenea, noul sistem va permite eficientizarea și îmbunătățirea procesului de prestare a serviciilor publice, precum și constituirea unei baze informaționale pentru dezvoltarea Portalului guvernamental unic al serviciilor publice, scrie diez.md.

Versiunea nouă a portalului, pe adresa servicii.gov.md, dispune de 248 de servicii – 13 evenimente de viaţa și 638 de servicii publice disponibile, din care 94 de e-Servicii.

Lansarea aplicaţiei digitale COVID, amânată din nou
Articolul anterior
Țipete și bătaie la Bălți: trei tineri, vizibil drogaţi, s-au luat la pumni ziua în amiaza mare
Articolul următor