27.000 lei s-au adunat la târgul de caritate organizat de Lilu! Un vis împlinit pentru trei copii care au nevoie de o casă

Trei frați orfani vor avea în curând propria casă, grație campaniei de caritate inițiate de Lilu. În weekend, prezentatoarea Tv a organizat târgul caritabil, iar sute de vizitatori au dat curs invitației și au oferit o mână de ajutor copiilor rămași singuri pe lume.

separator

La târgul de caritate, în urma donațiilor, vânzărilor de haine,  accesorii eco și alte produse expuse, s-a adunat suma de 27.000 de lei. Lilu a anunțat pe contul său de Instagram că banii vor fi folosiți pentru achiziționarea unei locuințe pentru cei trei copii orfani.

Prezentatoarea TV mulțumește tuturor celor care nu au rămas indiferenți la apelul de caritate!

,,Va mulțumesc pentru implicare, ca ați venit sa cumpărați, ca ați venit sa donați, ați venit sa ajutați, ca iertati. Nu a fost târgul meu a fost târgul NOSTRU. Pentru ca e minunat când oamenii își aduna puterile nu pentru a critica și a vorbi se aduna pentru a face lucruri frumoase – unii pentru ceilalți. Împreuna am reușit sa adunam 27.000 lei🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Și sper tare curând sa fac un Live din casa pe care o vor avea cei 3 frați orfani. 💚 sincer, inca nu realizez ce s-a intamplat azi, probabil mâine, poimâine voi fi in stare sa analize in ansamblu toată nebunia buna care s-a petrecut azi. Va cer înțelegere și promit data viitoare sa fie mai bine. 💚 ce m-a bucurat azi? Sa văd atâția oameni pe metru pătrat cu pungi Eco♻️ asta e bogăția imaterială de care sunt cea mai fericită”, a menționat Lilu.
Trei frați orfani au nevoie de locuința care le-a lipsit toată viața, o casă în care să trăiască în liniște și multă înțelegere, fără bătăile și chinul pe care l-au suportat în copilărie, atunci când erau nevoiți să-și trăiască zilele pe câmp, la o stână. Anterior, am raportat cazul acestor copii dezvăluit de către Lilu.

Cei care încă mai doresc să doneze, îi pot scrie în privat prezentatorei Tv, în contul de facebook: Lilu (Lilia Ojovan).

Andreea Marin apare într-un pictorial inedit, alături de fiica sa!
Articolul anterior
La nașterea copilului, mamele vor primi bani, în schimbul cutiei pentru nou-născuți
Articolul următor
Alte articole interesante